Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom  Sınırsız Sosyal Medya Paketi Oyunu!

14 Ocak 2024 16:45
profile profile profile
17 Ocak 2024 13:19

Hiçbir şekilde çözüm sunmuyorlar hatta sorun görülmedi diyorlar şaka gibi sınırsız sosyal medya paketi diye yanıltıcı paket satıyorlar insanları bilgilendirmiyorlar itiraz edince sorsaydınız söylerdik diyorlar şaka gibi kandırılıyorum.

17 Ocak 2024 13:26

Türk Telekom sınırsız sosyal medya diye paket satıyor ama internet paketinizden yiyor içeriğini sormanız gerekiyormuş kandırılmayın Türk Telekom pişmanlıktır.   işimi gücümü bırakıp kandırılmış olduğum durumu ispatlamam gerekiyor uğraşıp dava açmam gerekiyor sonra tazminat falan yok hakkımı almayacağım muhtemelen koca firma beni kandırmış bir şekilde insanları yemeye devam edecek!

Yorumlar (6)

Kamil
Kamil

Bende geçecektim şikayeti görünce vazgeçtim teşekkürler bilgi için

Fatma
Fatma

Bu sinirsiz sosyal medyada veya Youtube.com da Youtube.com Premium kotadan yiyor, hatta 3 ay Premium veriyorlar bu resmen tuz ak, ben öğreninceye kadar en az 20 müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bu internet karteli olayına bir çözüm bulmalılar resmen soy uluyoruz, nasıl ev interneti limitsiz ise mobilde de bunun olması lazım.

Niyazi
Niyazi

Şikayeti görmesem bende geçmeyi düşünüyordum teşekkürler açıklama için

Abdullah
Abdullah

Aynen katılıyorum benden de sürekli GB larım düşüyor Vodafone de böyle problem yaşamadım ozgurce kullanıyordum sürekli kalan GB larımı kontrol eder oldum

Özgür
Özgür

Aynı sorun yüzünden 700 küsur lira fatura ödemek zorunda bırakıldım ve arkadaşın dediği gibi uygulama üzerinden paketi satın aldığınızda bu durumla alakalı hiçbir bilgilendirme yok. Siz "oh kafam rahat sınırsız paket aldım" diye rahat rahat takılırken pat diye faturanız uçuyor. Yazık çok yazık!

Ufuk
Ufuk

Bende Türk Telekom a geçmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim. Bu sorunu çözün Türk Telekom

Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Vaat Edilen Sınırsız Sosyal Medya Paketi Hâlâ Tanımlanmadı

05 Aralık 2025 17:06
vaat-edilen-sinirsiz-sosyal-medya-paketi-hala-tanimlanmadi-2.jpg
vaat-edilen-sinirsiz-sosyal-medya-paketi-hala-tanimlanmadi-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sınırsız Sosyal Medya Paketinde Youtube.com Sorunu Ve Haksız Kota Kullanımı

21 Kasım 2025 11:00
Sınırsız Sosyal Medya Paketinde Youtube.com Sorunu Ve Haksız Kota Kullanımı
sinirsiz-sosyal-medya-paketinde-youtubecom-sorunu-ve-haksiz-kota-kullanimi-1.jpg
Tüm Türk Telekom Sosyal Medya Paketi Şikayetlerini Gör

Türk Telekom Kategorileri