Türk Telekom Hakkımı Ve Paramı Yiyor

Türk Telekom Hakkımı Ve Paramı Yiyor
09 Şubat 2024 11:07

1 Şubat günü internet bağlantım kesildi ve Türk Telekom şirketine arıza kaydı bıraktım. Şirket, sorunu 48 saat içinde çözeceklerini belirtti. Ancak 48 saat sonunda sorun devam etti ve süre 72 saate uzatıldı. Sorun için bir çözüm bulunamadı. 4 Şubat'ta şikayet kaydı oluşturdum ve sorunun 7 Şubat'a kadar kesinlikle çözüleceği ifade edildi. Bugün 9 Şubat ve Türk Telekom'un teknik ekibi hâlâ bir çözüm üretmiş değil. Müşteri temsilcileriyle yaptığım görüşme esnasında, takım lideri şikayetimi dikkate almayarak telefonu yüzüme kapattı. Bu davranışı nedeniyle de şikayetçiyim. Hem çalışan personel hem de müşteri temsilcilerinin takım liderleri, görevlerini layıkıyla yerine getirmemekte, ilgisiz ve kaba tavırlar sergilemektedirler. Komşularımın interneti çalışırken sadece benim internetimin neden çalışmadığını merak ediyorum. Türk Telekom, internet üzerinden kazandığım ve ailemin geçimini sağladığım gelire engel olmuştur. Bu ekonomik zorluklar içinde yaşadığımız bir dönemde, ailemin ve benim geçim kaynağımı olumsuz etkilediği için şirkete olan rahatsızlığımı ve şikayetimi dile getiriyorum.

21 Nisan 2024 01:03
Asena sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2025 22:50
Devran sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 20:21

03 Mart 2024 13:46