Güner sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 14:57

Türk Telekom taahhüdüm dolduğu gün Tivibu ve internetimi 444 1 444'ü arayarak 01.06.2024 tarihinde kapattırdım. Bana Tivibu cihazı ve modemin 7 gün içinde iade edilmesi gerektiğini içeren bir mesaj geldi. İşimden izin alarak 05.06.2024 günü Lüleburgaz Türk Telekom Şubesine teslim ettim. 7 gün geçmeden teslim tutanağımı aldım. Şubedeki yetkili, 05.07.2024'te yine 444 1 444'ü arayarak bu cihazlara ait çıkacak faturayı elimde teslim tutanağım var diyerek genel müdürlüğe iletmemi, çıkan faturamdan bu cihaz ücretlerinin o şekilde düşüleceğini söyledi. Niçin şimdi siz yapamıyorsunuz dediğimde, 'Biz sadece iade alabiliyoruz, diğer işlemi genel müdürlükten yapmalısınız' dedi. Oysa ki ben taahhüdüm bitmeden önce geldiğimde, 'Taahhüdünüzün bittiği gün 444 1 444'ü arayarak iptal edebilirsiniz. Cumartesi gününe denk geliyor, yani yarın. Biz yarın kapalı olduğumuz için arayıp kapatınız' demişti. Harfiyen ne denildiyse yapmama rağmen, cihaz iademi de 7 gün geçmeden yapmış olmama rağmen, yine de cihaz ve modem ücreti yansıyabilir denmesi beni çileden çıkardı. Bu tamamen usulsüz bir uygulamadır. Lütfen bu yanlış uygulamayı bir an önce kaldırınız. Sizin şubeleriniz ile iletişiminiz yok mu? Lütfen şubenizden teslim alınan cihazların teslim alındığına dair sistemde onay verilmesini sağlayacak bir bilgisayar programı geliştirin. İnsanların zamanını ve parasını boşuna harcamayın. Genel müdürlükten lütfen beni arayın... Setbox AK1651738413365 modem C47154073380

Güner
Güner
06 Haziran 2024 15:30

Bugün öğrendiğim kadarıyla Telekom bunu aboneliğini kapattıran herkese yapıyormuş. Cihaz teslimini kendisinin vermiş olduğu 7 gün içerisinde getirse bile fatura donemi geçti diyerek yeni faturaya cihaz ücreti yansıtıyormuş. Ve cihaz teslim tutanağım var demek için 1 ay sonra arayan müşterisine önce faturayı ödeyeceksiniz sonra su mail adresine cihaz teslim evrakını yollayacaksınız. Biz sonra vereceğiniz IBAN a para iadesi yapacağız diyorlarmış. Bu gerçekten ticari ahlaka sığmayan bir yöntem. İlk önce faturayı ödetmesinin nedeni parayı kullanmak mi? 1 ay önce herhangi bir şubesine teslim edilen cohazlarin teslim edilip edilmediğine dair bilgisini alamayan bir Telekom Genel Müdürlüğü olabilir mi? Bence olamaz olmamalı. Bu sadece müşterinin aboneliğini kapatması nedeniyle Telekom'un o müşterisine verdiği cezadir. Ben 20 yildir Türk Telekom abonesiydim. Demek ki hiç hatrim yokmuş. Ben simdi yarin oburgun bir başka evime veya iş yerime internet bağlatmayı düşündüğümde Telekom un buna yaptıklarını hatırlayacağım.

Toprak
Toprak

Türk Telekom'un yaptığı bu dayatma resmen haksız kazanç kardeşim her şeyden öte bu durum saçma firma müşterilerine modem almayı zorunlu kılıyor bu durum resmen dayatma yahu insanlar senden müşteri olarak zaten paket alıyor niye zorluyorsun modem diye verdikleri modemlerde dan dik modemler insanları çileden çıkarıyorlar illaki vatandaşı zora sokacak başlarına dert açacak şey yapacaklar yani bu nasıl bir firma

21 Şubat 2024 17:13

20 Mart 2024 09:35
Burak sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 15:28
Türk Telekom Kategorileri