Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Düzce Karaca Mağazası Rezil

04 Mayıs 2024 22:04

Düzce merkez Karaca şubesi ile yaptığım alışveriş benim için tam bir pişmanlık oldu. Ürünleri inceledik ve beğendik. Kafamızda bir fiyat belirlemek için fiyat listesi çıkarabilir misiniz diye rica ettik. Ürünleri teker teker gösterdim ve hangi ürünü istediğimi, özellikle renklerine ve modellerine kadar söyledim. Fiyatlar hesaplandı ve işlem tamamlandıktan sonra ürünleri aldık. Ürünleri teyit etmemiz için bize gösterdiler. Ancak gösterdiğim ürünlerden farklı ürünleri önüme getirdiler. Ben farklı bir kahve makinesi seçmiştim, ikiliyi tercih etmiştim ancak onlar tekli getirdiler. Ben bilendir setini ve tost makinesinin renklerini göstermeme rağmen başka renk getirdiler. İstemediğimi belirttim ve istediğim kahve makinesinin toplam ürünlerin fiyatına dahil olduğunu biliyorum çünkü özellikle göstermiştim. Hangi kahve makinesini istediğimi yanlış ürün olduğunu söylediğim zaman bana 4.000 TL daha verirsem o ürünü ekleyebileceklerini söylediler. Ben ise hangi ürünü istediğimi, hangi renk ve model olduğunu belirtmiştim. Yanlış ürün koyduklarını bir türlü kabul etmediler. Müşteri ile konuşma üslupları asla doğru değildi. Kendimi anlatmaya çalıştıkça kendi hatalarını kabul etmeyip suçu bana yıkmaya çalıştılar. Kendimi anlatmaya çalıştıkça da üslupları bozuldu ve bir müşteriyle konuşulmaması gereken üslupla konuştular. Ürünün ödeme kısmında ise bize söyledikleri fiyatı ödeyip ödeyemeyeceğimizi düşünmemize bile fırsat vermeden, 1 saat boyunca mağazada gezip dolaştığımızı ve ürün bakmış olduğumuzu söyleyip kredi kartımı alarak düşünme fırsatı vermeden ödeme işlemini gerçekleştirdiler. Gerek personel gerekse kendi hatalarını kabul etmeyip suçu bizim üzerimize yıkmaya çalıştılar. Bu kadar büyük bir mağazada peşimize iki personel takılmasına rağmen ne istediğimiz ürünün rengi ne de modeli doğru değildi. Ürünlerimin faturasını istedim ancak sistem yoğunluğundan dolayı elime fatura vermediler. İletişim numaramı bıraktım ve oradan daha sonra faturayı gönderdiler. Düzce merkez Karaca mağazasından ilk defa alışveriş yaptım ve bu en büyük pişmanlıklarımdan biri oldu. Müşteri ile nasıl konuşulacağını ve hatalı oldukları halde üste çıkmaya çalışmaları asla doğru değildi. Ben sadece olayın uzamasını istemediğim için ürünlerimizi verip bizi gönderir misiniz diye sordum. Mağazadan dışarı çıkarken bile konuyu konuşuyorlardı. Karaca mağazası olarak genel müdürlük kısmında yetkili biriyle görüşebilme imkanım varsa görüşmek istiyorum.

Hümeyra
23 Mayıs 2024 15:44

Hala daha bir iletişim ve çözüm ya da bilgilendirme yapılmadı

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Düzce Mağazasında Yanıltıcı İndirim Ve Faturalandırma Şoku

Sevcan
14 Temmuz 13:58
Enis sonuçtan hiç memnun değil

Enis
05 Temmuz 2023 19:27
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Düzce Karaca Şubesinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

Semanur
19 Kasım 2024 11:39
Düzce Karaca Şubesinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

Nagehan
10 Mayıs 2024 23:16
Karaca Züccaciye Sincan İkigrup Mağazası
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
11 Aralık 2023 18:33