Karaca Züccaciye 15 Günlük Üründe Garanti Sorunu!

08 Nisan 2023 13:53

Ramazan ayında eşime hediye olarak 12.03.2023 tarihinde kalitesine çok güvendiğim, Gebze Center'de bulunan Karaca mağazasından maddi yönden zor durumda olmama rağmen, 1.799,00-tl ödeyerek, master maid power 10 ın 1 mutfak robotu aldım. Eşim çok sevindi ve mutfağımızın başköşesine robotu yerleştirdi. Arkadaşlarına büyük bir sevinçle hediyesini anlatmaya başladı. Ancak, robotu ikinci kullanımında ceviz öğütürken mika haznesinde resimde görüldüğü üzere çatlama oldu. Eşim çok üzüldü. Ben üzülmemesini, Karaca şirketinin büyük ve garantili bir firma olduğunu, sorunumuzu hemen çözeceklerini söyledim. Bu inançla robotu aldığım mağazaya gittim. Mağaza sorumlusu hiç ilgi göstermeden ve bizleri düşürmüşsünüzdür diyerek, direk bizi suçlayarak, 15 gün önce aldığım robotu garantiden iade almak veya sorunumuzu gidermek yerine, sanki robot arızalıymış gibi servise gitmemizi söyledi. Mecburen Gebze yetkili servise gittik. Servise girdiğimizde, selamımızı almadıkları gibi, yüzümüze bile bakmadılar. Biraz tartışma sonucu ne istediğimizi sordular. Durumu anlattık, ürünü ve faturasını gösterdiğimiz de, aynı mağaza sorumlusu gibi bizi suçlayarak bıçak ile hazne arasında sıkışma olduğundan çatladığını iddia ederek, garantiden değiştirilemeyeceğini ücret karşılığında parçayı değiştireceklerini söylediler. Üç kez gittikten sonra 350 TL civarında bir para karşılığında parçayı sipariş vereceklerini söylediler. 15 günlük bir ürün garantiye girmiyor ise, robotun 1/4 kadar daha parça parası isteniyor ise, hiçbir suçumuz yok iken, parçanın kendi defosundan dolayı çatlıyor ise biz ne yapabiliriz. Koskoca Karaca firmasına güvenmeyip, kime güveneceğiz. Sevgili Karaca şirket yetkilileri sizlerin bu sorunumu gidereceğinizi ve eşimin üzüntüsüne son vereceğinize sonsuz inanıyorum.

Selma sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Mutfak Robotunda Kesme Fonksiyonu Arızası Ve Garanti Reddi

08 Mart 07:24