Yeni Buzdolabı Çalışmıyor: Mağduriyet Yaşıyoruz

Cüneyt
22 Eylül 2024 14:20

Arçelik buzdolabı çalışmadı
Arçelik ten almış olduğumuz 570476 MB model buzdolabı yetkili servis tarafından kurulumu yapılarak teslim edildi. Boş hali ile çalıştırıldı. Fakat aradan 2 gün geçmesine rağmen buzdolabı soğutma yapmadı. Tekrar yetkili servisi çağırdık baktı ve "dolabın içerisinde kaçak olduğunu bundan dolayı soğutmadığını, değişim için işlem yapılacağını " söyledi.
Biz evimizde yıllardır Arçelik ürünlerini severek kullanmaktayız ve her zaman ilk tercihimiz Arçelik markası olmuştur. Fakat kutusu açılarak kurulum yapılan bir ürünün çalışmaması ve bizim ihtiyaçlarımızı karşılamaması bize mağduriyet yaşatmıştır. Bu süreçte evimizde buzdolabı olmadan beklemek durumunda kaldık. Arçelik i tercih etmek bu olmamalı.
Mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederiz.

22 Eylül 2024 17:25 (Şikayetten 3 saat sonra)
Cüneyt
26 Eylül 2024 15:43

Merhaba, Arçelik ürünleri ile ilgili ciddi endişelerim oluştu. Kutusundan çıkan buzdolabı çalışmadı. Buzdolabının içerisine koyduğumuz ürünler bozuldu ve atmak zorunda kaldık. Yeni ürün henüz elimize ulaşmadı. Evde buzdolabı olmadan 10 gündür mağduruz ve bozulan gıdalardan dolayı zarardayız. Arçelik ten müşteri memnuniyeti adına uzatılmış ek garanti talep ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Ersin
11 Ağustos 21:01

Arçelik Buzdolabında Tamir Edilemeyen Arıza Ve Küçük Model Teklifi

Adem
14 Aralık 2024 17:38
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

6 Aydır Çözülemeyen Buzdolabı Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Fatih
04 Ağustos 11:43
6 Aydır Çözülemeyen Buzdolabı Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Motor Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Nedeniyle Mağduriyet

Rabia