Ömer sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 20:01

İsmim Ömer Faruk A******* Gaziantep te ikamet ediyorum. Merhaba Arçelik 8830 SBS nf no frost buzdolabı (gardırop tipi) kullanmaktayız. Yaklaşık 3 hafta önce buzdolabımızın dijital ekran göstergesinin soğutucu ve dondurucu kısmın dereceleri bir düştü bir yükseldi. Servis ile görüştük bize dolabı boşaltıp fişi 24 saat çekmemizi söyledi. Bu işlemi de yaptık 1-2 gün düzelir gibi oldu ama şu anda dijital ekran tamamıyla gitti. Bundan sonra soğutma ve dondurma işlemi tamamıyla bitti. Servis ana kart siparişi verdi. Üç haftadan beri ürün bir türlü temin edilemedi. Bu orada dolaptaki tüm ürünler bozuldu bir kısmını komşulara verdik. Evimizdeki kullanılan tüm beyaz eşyaların hepsi Arçelik tir.
Ama bir aile böyle mağdur edilmez ki Allah rızası için lütfen bir çözüm bulup şu ana kart mı ne denilen parçayı yetkili servisinize gönderin!
0-53******990

28 Nisan 2024 14:43 (Şikayetten 18 saat sonra)

Nilgün

Aynı dijital ekran sorunu yaşadım. Fan grubu arıza yapmış dediler. Ve ürün demode olduğu için parça üretilmiyor dendi. Yeni buzdolabı almanız gerekir dediler. 15 yıllık buzdolabı. Hiçbir çözümü yok dendi

Ufuk
Şikayeti Çözüldü

Bende de aynı sorun oldu iki defa geldiler fan değişti sensör değişti dolap yine bozuk gelen eleman hiçbir şeyden anlamıyor Siz durumu çözdünüz acaba sorun neymiş?

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 01:13

Muhammet