Nazlı sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2024 20:49

Balıkesir Bandırma ilçesi Arçelik'ten 1 hafta önce satın aldığımız 10 kg çamaşır ve kurutma makinesi zangır zangır titremekte. Defalarca yetkili servis çağırsak da her seferinde aynı durum ile karşı karşıyayız. Dert sahibi olduk. Elimdeki videolarda gözüktüğü üzere bu şekilde gereğinin acilen yapılmasını istemekteyiz. Servis bir çözüm bulamıyor, demek ki bu durumda geri iade yapılmasını talep edeceğim. Bir sonraki seferde artık çekilecek dert olmaktan çıktı bu durum.

22 Kasım 2024 21:41

2 ay önce Arçelik'ten çamaşır ve kurutma makinesi seti aldım. Çamaşır odamda yerim olmadığı için üst üste kurulum yapıldı. Fakat 1 hafta sonra çamaşır makinesinin arızalı olduğu anlaşıldı ve iade yapıldı. Kurutma makinesi bende kaldı. Şimdi yeni makine alacağım, farklı bir marka ama üst üste kurulmuyor. Tam bir pişmanlık yaşıyorum. Arçelik için ayrı ayrı yerim yok.

13 Ekim 2024 16:26 (Şikayetten 19 saat sonra)
23 Ekim 2024 17:10

Arçelik ürünlerinin her anlamında arkasında olan bir firma zaten biz bunun bilincinde olarak Arçelik seçtik fakat şansızlık yaşadık ama çok ilgilenirdi ve ücret iadesi ve ürün iadesi onaylandı yarın makine alınacak ve ücret iadesi yapılacak Teşekkür ederiz Çamaşır makinesi olarak başka marka tercih edeceğim ama diğer ürün gruplarında yine ilk tercihim Arçelik olacak

30 Kasım 2023 23:02
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
29 Nisan 2024 15:52
Merve sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2023 05:45
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Arçelik Kategorileri