Kurutma Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

İrfan
02 Aralık 2024 19:25

Arçelik Kartal servisine kurutma makinesi verdim. Yapıldı diyerek teslim ettiler. 4100 TL para aldılar. Mayıs ayında gerçekleşti, o zamandan beri kullanmamıştık. Kasım ayında kullanmak için çalıştırdık fakat kurutma yapmıyor. Tekrar servisi aradım, gelip aldılar, yapıldı diye tekrar teslim ettiler. 550 TL daha aldılar. Teslim ederken de bu makinenin ana kartı bozuk, yenisini fabrika göndermiyor, yeni makine alın deyip gittiler. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünlerinin arkasında durmadılar. Yardımcı olmadılar. Arçelik ürününü kınıyorum.

10 Aralık 2024 11:48

Arçelik kurutma makinamı kurutma yapmıyor diye Kartal Arçelik yetkili Servisi alıp götürüyor daha sonra anakartı bozuk diye geri getiriyor bir de 550 TL servis ücreti alıyorlar fabrika ana kart göndermiyor bu makine çöp olmuş diyorlar daha sonra ben ana kartı döküp bir özel laboratuvara götürüp kontrol ettirdim sağlam abi rezistansına bakın dediler eve geldim rezistansı söktüm rezistansı yanık Kartal Arçelik servisi size lanet olsun bir daha Arçelik ürün alıp başıma bela almam fotoğrafını yüklüyorum

03 Aralık 2024 21:18

Hiçbir çözüme ulaşamadık

03 Aralık 2024 21:16

Arçelik Kartal servisi kurutma makinemi çalışmaz hale getirip kart arızası dedikten sonra bugün ana kartı özel bir servise söktürüp bir laboratuvar da incelettim tabi bir ücret karşılığında çıkan sonuç ana kart ilk günkü kadar sağlam bir de Arçelik servisiyle dalga geçtiler kartta tekleme mi olurmuş diye (bana kart tekliyo demişlerdi) şimdi bakalım ne diyecek Arçelik yetkili servisi çok merak ediyorum

03 Aralık 2024 11:35 (Şikayetten 16 saat sonra)

Arçelik Kurutma Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

18 Ocak 2025 21:10

15 Şubat 2024 17:13
Arçelik Kurutma Makinesi Pişmanlık
Yasir sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 21:08
Sabahattin sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Pişmanlığı

Sabahattin
21 Temmuz 2024 14:16
"Yaşadığım sorunla ilgili başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan Arçelik ailesine teşekkür ederim. Ürün değişimi sağlandı. İnşallah bir daha bu tür bir sorun yaşamam. Tekrar teşekkür ederim."

30 Eylül 2024 17:08

Arçelik Kategorileri