Ercan sonuçtan çok memnun

Kurulumda Verilen Zarar Ve İlgisiz Servis

12 Aralık 2024 18:00
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünüm sıfırı ile değiştirilerek mağduriyetim giderildi. Arçelik müşteri hizmetleri çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

10.12.2024 Salı günü Arçelik’ten aldığım beyaz eşyalarımın kurulumu için saat 14:00-16:00 saatleri arasına randevu aldım. Tam saat 14:00 sıralarında 2 servis çalışanı adresime kurulum için geldi. Kurulum esnasında buzdolabının yan tarafını sürterek zarar verdiler. Bunun üzerine ne yapmamız gerektiğini sorduğumda, şu an başka randevuları olduğu için gitmeleri gerektiğini, konu ile ilgili talep oluşturduklarını, Arçelik’ten bize dönüş yapılacağını söylediler ve apar topar kaçar gibi evden ayrıldılar. Ancak 2 gün olmasına rağmen bana herhangi bir dönüş olmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde herhangi bir talep oluşturulmadığını öğrendim. Şimdi anladım ki servis elemanları zarar verdiklerini gizleyerek beni mağdur etmeye çalışıyorlar. Kurulum esnasında evde 5 kişiydik ve herkes buzdolabına zarar verdiklerine şahit oldu. Ayrıca ev boş ve evde oturmuyoruz. Beyaz eşyalar kurulduktan sonra biz de evden çıktık. Adresime gelerek eşya olmadığını ve evde oturulmadığını tespit edebilirler. Şu an hiç kullanmadığım sıfır buzdolabımın yan tarafı servis tarafından çizildi ve ben sorumsuz servis elemanları yüzünden kendimi ispatlamaya çalışıyorum. Arçelik markasına ve çalışanlarına güvenmemiz mi bizim suçumuz? Lütfen mağduriyetimin giderilmesini ve buzdolabının yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

13 Aralık 2024 11:10 (Şikayetten 17 saat sonra)
14 Aralık 2024 15:00

Daha önce belirttiğim talebim için, buz dolabımıza kurarken zarar veren servis çalışanları, zarar gören dolabın fotoğrafını çekmek için randevu saatinden önce gelip, 10 dakika bekledikleri için bizimle kavga ederek ve saygısızlık yaparak gerekli işlemleri yapmadan gittiler. Bunu neden yaptıkları belli hatalarını gizlemeye çalışıyorlar. Hayatımda böyle bir hizmet görmedim bu nasıl bir saygısızlıktır bana eşimin yanında kimse saygısızlık yapamaz. Yani hem bize zarar verdiler hem de saygısızlık görüyoruz bunu gerekli yerlere taşıyacağım. Yazık gerçekten çok yazık.

14 Aralık 2024 15:10

Video

10 Ocak 2025 07:41

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat

Arçelik Servisinden Gelen Buzdolabı Hasarı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

25 Temmuz 2024 11:29
Özge sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 13:34
"İlginiz için teşekkürler :)"

14 Ekim 2024 13:34
Arçelik Buzdolabı Değişim Sürecinde Gecikme Sorunu