Nuray sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 21:19

Fırınlı ocak aldım ve 7 yıldır kullanmaktayız. Hiçbir kısmında bir arıza olmamasına rağmen fırın ve ocak kısmındaki ayar düğmelerinin üzerindeki yazılar silindi. Çağrı merkezini defalarca aradım yetkili servise yönlendirildim. Onlar dönüş yapıp düğmelerin ücretli olduğunu ve ayrıca servis ücreti alacaklarını eğer istersek dükkana gelip kendimiz alırsak servis ücreti ödememize gerek olmadığını söylediler. Tekrar çağrı merkezini aradım. Kullanıcı hatası olmayan üretimden kaynaklanan bu durum için neden para ödemek zorundayız. Diğer marka ürünleri de kontrol ettim yıllarca kullananlar var ve hiç böyle bir durum ile karşılaşmamışlar. Sonuçta yemek yapılıyor ve battığında temizlenmesi gerekiyor. Bulaşık deterjanı ile siliyoruz. Ağartıcı madde kullanmıyoruz. Buna rağmen ayar işaretleri siliniyor. Bu nedenle müşteri memnuniyeti için söz konusu soruna acilen çözüm bulunup mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum.

11 Ekim 2024 14:20 (Şikayetten 17 saat sonra)
Nuray
Nuray
08 Kasım 2024 15:50

08.11.2024 tarihinde tarafıma dönüş yapıldı. Müşteri temsilcisi üzerindeki ibareler silinmiş olan düğmelerin ücretsiz olarak değiştirilemeyeceğini söyledi. Üretimden kaynaklı sorun firma tarafından çözümlenmedi.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 00:19

27 Aralık 2023 12:36
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
27 Temmuz 2024 17:55
"İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Her zaman böyle muhatap alabileceğimiz bir marka olmaya devam edin lütfen"
Arçelik Ankastre Ocak Düğmesi
Arçelik Ankastre Ocak Düğmesi
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ocak Düğmeleri Tekrar Soyuluyor Garanti Kapsamı Reddedildi

23 Ekim 2025 17:03
Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

Gulsah
28 Temmuz 2025 22:36