Haydar sonucu yetersiz buldu

Çay Makinesi Su Kaçağı Ve Servis Sorunu

Haydar
12 Aralık 2024 19:31

Cm 3940 K çay makinem, ilk olarak altından su kaçırma şikayeti ile İncirli servisine götürdüm. Arıza kaynağını su akıtıyor diye belirtmeme rağmen, kendilerine göre bir şey yazıp komple switch gövde değişimi yapıldı. Yaklaşık 6 ay önce, tekrar altından su akıntısı şikayeti ile götürdüm. Yine aynı şekilde komple switch ve gövde değişti. 2 kere komple gövde switch değişti. Su akıntısından dolayı bugün çaycıyı çalıştırdığımda su akıttığını tespit ettim. Yetkili servise götürdüm. Serviste kontrol ettiğimde, teslim ederken plastik kısmının çatlamış olduğunu gördüm ve sekretere söyledim. Şimdi servis aradı ve gövde değişecek komple dedi, 1.100 TL para talep etti. Gövde darbe almış, söylediklerine göre. Bir insan kendi malına bilerek ve isteyerek zarar verir mi? Ben kabul etmedim darbe olayını. Sonuçta bu plastik bir cihaz, sert plastik ve iki kere gövde switch değişmiş bir cihaz. Garantiye girmeyeceğini söylediler. Sebep darbe almış. Ben de cihazın kendi fabrikanızda incelenip, darbe mi kendi mi çatlamış cihaz, fabrikada kontrol edilmesini talep ettim. Beni arayan kişi, öyle bir şey olamaz. Buradakiler de yetkili, kararı onlar veriyor dedi. Ben fabrikanın cihazı kontrol etmesini talep ediyorum. İki kere tamir görmüş cihazımın değişimini talep ediyorum.

13 Aralık 2024 09:52 (Şikayetten 14 saat sonra)

Zarif sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 11:46
Arif sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 13:39
Arçelik Çay Makinesinin Kullanım Ömrü Bu Kadar Kısa Mı?
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
23 Ocak 2024 10:17
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 09:32

Raziye