Elif sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 03:41

10.09.2024 saat 11:00 - 13:00 Arçelik yetkili servisin yönlendirdiği Bağcılar servisten ikinci kez memnun kalmadım. Daha önce bulaşık makinem için gelen aynı kişi geldi. Maalesef bu sefer çamaşır makinem için semtteki servisleri yönlendirdikleri için mağdur edildim. Makinenin durumundan ben bile beyninin yandığını anlamama rağmen gelen beyefendi daha hiçbir şeye bakmadan makinenin eski olduğunu, parçasının olmadığını, çalıştığı zamanlar gürültülü ve kayma yapacağını, kapağının bozuk olduğunu söyledi çünkü yenisi almam onların işine gelecekti. Yıllardır servislerin ağzından bu söylemleri duymaktan çok yorulduk. Eliyle makineyi ileri geri iterek çalışırken hareket eder dediği makinenin altında yükseltici olduğunun farkında bile değil. Daha önce gelen kişi ile yaşadığım sorundan dolayı yine şikayetim olmuştu ve kendisi beni de evi de tanıdı, yapılamayacağını, parçasının olmayacağını söyledi. Onca şikayetten sonra makinenin 2500 TL tutacağını söyledi. Ertesi gün parçası olmadığını söylemek için servis tarafından 212'li numarayla arandım. Bu söylediklerinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Uğraşmamak için başından savdı ancak 2500 TL için beyni yanan bir makinenin kaldırıp çöpe atılmayacağını düşünüyorum. Servisten kesinlikle ikinci kez memnun ayrılmadım. Dışarıdan çağrılacak dolandırıcı diye düşündüğümüz servisler eminim ki buna bir çözüm bulurdu. Arçelik gibi saygın bir markanın çalıştığı kişilere dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum, o yüzden iletmek istedim. Bu durumu makinem için tekrar işin ehli birini, mümkünse Mahmutbey servisinden daha önce çağırmıştım, çok da memnun kalmıştım. Yine Mahmutbey servisin yönlendirilmesini ve parçanın olup olmadığının kontrol edilmesini istiyorum. Güven çok önemli. İsmim yazıyor, eminim kayıtlarda çıkıyordur.

16 Eylül 2024 09:28 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merve sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2023 12:45
"Özellikle Çayırova yetkili servisteki Furkan beye teşekkür ederim sorunu ve çözümü bulan o oldu. Böyle personeller başarısından dolayı ödüllendirilmeli düşüncesindeyim"

21 Mayıs 2025 01:36
Arçelik Yetkili Servis Fazla Ürün Ücreti Aldı
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
30 Ekim 2023 20:28
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
07 Aralık 2024 18:02
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Montajında Yaşanan Mağduriyet Ve Gereksiz Parça Uygulaması

İlker