Emre sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2023 14:44
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Arçelik Genel müdürlüğünün desteğiyle sorunum çözüldü. Destek için teşekkür ederim”

Merhabalar
11.07.2023 tarihinde taşınmakta olduğum evimden ürünler zarar görmesin diye yetkili servisinizi çağırarak 3 lü Ankastre set söküm işlemi yaptırdım. Söküm öncesi ürünler servisiniz tarafından kontrol edildikten söküm işlemi yapıldı. Ürünleri kendi aracımla zarar görmemesi için yeni evime getirerek kurulum için randevu talebi oluşturdum. Gelen yetkili servis ürünü monte etmeden önce söken servisin baca çeviricisini sökmediğini belirtti. Ayrıca cihazı çalıştırdıklarında hırıltılı bir ses bulunuyordu. Motor pervanesinin kırık olabileceğini belirttiler yaptıkları kontrolde motorun bozulduğu belirtildi. Tam tutar söylenmese de 1.500TL gibi bir bedel belirtildi. Hem söküme, hem montaja ürün zarar görmesin diye servisinizi çağırıp sadece davlumbaz için yaklaşık 600-700TL verip ürünün bozulması üstüne de para istenmesi büyük bir hayal kırıklığı. Bu sorunun giderilmesini talep ediyorum.

29 Temmuz 2023 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Temmuz 2023 15:42
Arçelik Yetkili Servis Sorunu

Merhabalar Biraz önce gelen servisiniz motor değişimi için 1.100TL fiyat verdi ve motor değişimi için makineyi söktü. Motorun içinden ekteki fotoğrafta bulunan parçalar çıktı. Nasıl bir sorumsuzlukla yapılan bir Sökme ve montaj işi olduğunu işlem gerçekten merak ediyorum. Nasıl olur da servis motorun içinde sökme ve takma işleminde bu parçaları bırakır. Servisiniz kendi gözleriyle içinden çıkan parçayı gördü. Biraz sağduyusu varsa doğruyu söyleyecektir. Ürünün tamiri/değişimi ya da zararımın giderilmesini talep ediyorum.

31 Temmuz 2023 15:43

Resimleri tekrar yüklüyorum

18 Ağustos 2023 12:32

Karbon Filtre Ücreti ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gülen
19 Eylül 2024 09:05
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
09 Şubat 2024 17:29
Mert sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 13:35
Arçelik Teknik Servis Olumsuz Müşteri Deneyimi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 01:03
Arçelik Davlumbazın İlk Kullanımda Arızalanması Ve Servis Sorunları
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
09 Nisan 2024 12:06
Arçelik Davlumbaz Garanti Süresi Dolar Dolmaz Bozuldu?
Arçelik Davlumbaz Garanti Süresi Dolar Dolmaz Bozuldu?

Arçelik Kategorileri