Ulaşcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 13:41

Arçelik 8 serisi A65 c 885 a / 65 model televizyon aldım. Kurulumu yaklaşık 3 ay önce oldu ve garantisi de o zaman başladı. Televizyonu kullanmaya başladığımızdan beri hafif derecede siyah ekranda ışık sızmaları vardı fakat son zamanlarda iyice arttı ve yani artık izlenmeyecek seviyeye geldi. Bende bunun üzerine yetkili servis talebi oluşturdum. 07.11.2024. Tarihinde Ankara Gölbaşı Arçelik şubesinden bir arkadaş gelip televizyona baktı ben fotoğrafları da gösterdim şikayetimle ilgili. O da bu televizyonlarda bunların yaşanacağını bu durumu hatanın fotoğrafını çekerek mühendis arkadaşlara ileteceğini söyledi. Bu durumlarda iade ya da değişim olacaktır. Bu durumda diye ekledi. Bugün yani 08.11.2024 tarihinde Ankara Gölbaşı Arçelik şubesinden beni aradılar talebimle ilgili ve bana hiçbir şey yapılamayacağını ne değişim ne de iade olacağını ilettiler. Onlar merkeze iletmişler merkezden böyle bir dönüş olduğunu söyledi. Ben ise benim hatamın olmadığını bu durumda mağdur olduğumu söyledim fakat bana alırken orada bakmanız lazımdı bu televizyonların tamamında bu durum yaşandığını merkez tarafından söylemişler. Yani kısacası ayıplı mal sattıklarını kabul etme durumuna getirdiler. Ben alırken orada televizyon açık ve normal bir kanal vardı ayrıca ışıklar açık olduğu için yansıma olmuyordu. Ben nasıl kontrol edecektim orada? Sonuç olarak televizyonumun değiştirilmesini istiyorum. Gerekli mercilerce konuyu ileteceğim.

08 Kasım 2024 14:31 (Şikayetten 49 dakika sonra)
10 Kasım 2024 09:52

Hala çözüm yok.

Bekir
Bekir

Çözüm beklemeye gerek yok acilen Tüketici Mahkemesi'ne başvurun mahkemenin vereceği değişim raporu ile bakın bakalım nasıl değişimini hemen yapıyorlar

21 Ağustos 2024 22:19
Yeni Aldığım Televizyonda Karartı Sorunu ve Yetersiz Servis Desteği
Yeni Aldığım Televizyonda Karartı Sorunu ve Yetersiz Servis Desteği
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 15:19
Bilal sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 12:33
"İlgileri için teşekkürler. Sorunum çözüldü."
Arçelik Kategorileri