İlhan sonuçtan memnun

Arçelik Sıfır Ankastre Ocağın Çakmakları Bozuk.

07 Haziran 2023 22:16
İlhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlk başta yaşadığım mağduriyetten dolayı Arçelik com.tr üzerinde kullanmak üzere %20 lik bir indirim tanımlandı. Aynı ocaktan sipariş verdim ve kullanıyorum. Teşekkür ederim.”

Arçelik'ten aldığım ocağı servis kapalı kutu getirip, montajını yapıp kapıdan çıktığında ürünün çakmaklarından sadece birinin çaktığını fark ettim. Üç çakmak bozuktu servis elemanını 1 dakika sonra aradım hemen. Geri geldi. Evet bozukmuş biz halledeceğiz bu şans işi dedi. Ama ben kapalı kutu gelen bir ürünün bu şekilde arızalı çıkmasına gerçekten çok şaşırdım. Ürünün ayıplı ürün olması dolayısı ile sıfır ürünle değişmesini istedim. Arçelik gibi bir firmanın ürünlerinin test edilmeden kutulaması bu ürüne olan güvenimi sarstı. Umarım ürünü kısa sürede değişimi gerçekleşir.

08 Haziran 2023 15:27 (Şikayetten 17 saat sonra)
12 Haziran 2023 21:46

Servisin ürün teslimatını aceleye getirdiğini düşünüyorum Bunu iletişim merkezinede bildirdim. İlk anda anlamış olsaydım ürünü teslim almazdım. Ürünü incelemek üzere tekrar servis geldi rapor tuttu. Ücret iadesi istedim Bilgilerimi servise gönderdim ürünün ücreti henüz hesabıma geçmedi. Ürün ve teslimatı yapan servis elemanları dışında Arçelik müşteri hizmetleri gayet iyi çalışıyor. Nihayete erdiğinde tekrar değerlendireceğim.

02 Ekim 2023 21:24

Rengin
02 Aralık 2023 12:19

Arçelik 8440-b1 Fırın Sıkıntıları

19 Temmuz 2024 21:23
Sema sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 06:30
Arçelik Ocak Dökümü Pas Kusuyor Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 09:12
Şaziye sonuçtan çok memnun