Can sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Satış Sonrası Haklarımızı Sağlamıyor!

23 Temmuz 2024 12:41

Arçelik bayisi olan, Alpak Tüketim Malları Pazarlama San. Ve Tic. Ldt. Şti. 'den almış olduğum Arçelik buzdolabını boyutlarından dolayı aynı gün iade etmek istedim.
Ürün kutusu olmadığı için iade almayacaklarını ilettiler. Fakat ürün kurulumunu yapan ekip bize böyle bir bilgi vermeden gerekli kutuyu alıp götürmüşlerdir.
Ürün kutusunu attıklarını söylüyorlar.
Bu sebep ile almış olduğum buzdolabını kullanamamaktayım ve gerekli bayi ve Arçelik firması beni zor duruma sokmuştur.
Gerekli haklarımı iletmeme rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmamışlardır.
Bayi görevlisi, öncesinde baksaydınız kutuyu göndermeseydiniz kurucu ekip ile gibi çıkışlar ile saygısızca durumu kapatmaya çalışmıştır.
Gerekli hukuksal prosedürü başlatacağım.
Arçelik firması ürün satışını yaptıktan sonra hiçbir şekilde yardımcı olmamaktadır.
Bir çok firma var ve Arçelik kesinlikle tercih edilmemelidir.

26 Temmuz 2024 12:07

Arçelik firması satış sonrası kesinlikle destek sağlamıyor. Sorun ve mağduriyet bildirildiğinde kesinlikle muhatap bulamıyorum. 3 gündür müşteri hizmetlerini düzenli arayarak sorunumu iletiyor ve her gün sizleri arayacağız diye söyleyip kapatıyorlar. İnsanları mağdur edip oyalıyorlar. Kesinlikle sorun çözme odaklı bir firma değil. Hiçbir ürünü alınmamalı. CİMER, Tüketici Hakları Hakem Heyeti ve ticaret Bakanlığına yaşadığım sorunu ilettim. Gerekli işlemleri başlattım. Tüm sorunlarınızı Ticaret Bakanlığı ve CİMER üzerinden lütfen bildirin. Bildirin ki bu firmalar bu şımarıklıkları artık bıraksın.

Ek
23 Temmuz 2024 18:45 (Şikayetten 6 saat sonra)

Halime
05 Ağustos 2024 14:33
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 11:04
Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
29 Şubat 2024 20:31
"Bayiye teşekkürler"
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 15:51
Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 14:54
Arçelik Kategorileri