09 Temmuz 2024 21:38

Arçelik buzdolabı soğutmadığı için 21.04.2024 tarihinde 02126243011 yetkili servis kurumunun numarasını aradım ve 22.04.2024 tarihinde oluşturulan arıza için teknik servisten T**** U*** adında bir kişi geldi. Çalıştığım için kardeşim ve annem evdeydi. Kardeşimle sürekli telefon üzerinden servis tarafından yönlendirilen kişinin yaptığı işlemleri bana iletti. Ve çok kısa bir zaman sonra sadece arkadaki plaka kısmını ve pervanesini temizlemiş. Herhangi bir parça değişimi yapılmamış. Fakat bu 15 dakikalık süre sonunda yaptığı işlemler için bizden talebi 9000 TL oldu ve kişisel banka hesap numarasını vererek ve banka dekontunu da kendi özel cep numarasına iletmemizi istemiştir. Arızayı giderdiğini ve yaptığı iş için de 1 yıl garanti verdiğini ileterek ve ayrıca herhangi bir sıkıntı yaşarsak kendi cep numarası üzerinden iletişime geçmemizi söyleyerek ayrılmıştır. 08.07.2024 tarihinde kendisi aranmış ve 09.07.2024 tarihi için sistem üzerinden randevu verilmiş olmasına rağmen gelmediler. En son 19.30 gibi aranmış hemen size geri dönüş yapılacak diyerek telefon kapatılmış ve sonrasında telefonunu tamamen kapatıldı. T**** U*** cep telefon numarası 0539******98. Arçelik servisi sabit hattı 0212 3403011 az önce arandı ve müşteri hizmetlerinden S*** Hanım'la görüştüğümüzde herhangi bir kayıt bulunmadığını hatta Nisan ayındaki kaydımızı dahi görmediklerini beyan ettiler. Savcılığa şikayet edeceğimizi söylediğimizde ise en fazla 1 aya kadar oluşturulan kayıtları görebildiklerini söylediler. Ödemeyi yapma şeklimiz kredi kartımdan 9000 TL'yi üç taksit olarak 11000 TL olarak ödemek durumunda kaldım. Elimizde ödeme yaptığımıza dair banka dekontumuz ve günler sonra işlemi yapan servis yetkilisi tarafından ne işlem yapıldığına dair Arçelik servisi servis fişi tarafımıza PDF dosyası şeklinde iletilmiştir. Eve servis gelip bakması 350 TL'den 500 TL'ye çıkmış olup tarafımızdan ücret alınmayacağı müşteri hizmetleri S*** Hanım tarafından bize bildirilmiştir. En azından dolap miadı dolmuş tamir olamaz deselerdi 11000 TL'lik masraf etmezdim. Yenisini almaya çalışırdım. Tamir olmayacak düzeyde ise yapılan bu haksızlığın telafi edilmesini ve tarafıma ücret iadesi verilmesini talep ediyorum.

09 Temmuz 2024 21:48

Ayrıca gelip tamir ettiği 22.04.2024 tarihinden bir gün sonra dolap soğutmuyor diye aranmış olup 24 saat beklememiz gerektiğini söylemişlerdi. Sonrasında ise sürekli hata vermeye devam etmiştir. Servis sabit numarayı her aradığımızda ise yeni kayıt oluşturabileceklerini söylediler. Her gelen servis görevlisine sürekli ücret ödemek durumunda kalacağınız anlamına gelmekte bu durum.

10 Temmuz 2024 11:29

10.07.2024 tarihinde Arçelik servisinden başka biri gönderildi. Dün akşam konuştuğumuz müşteri hizmetleri Sena hanım servis ücreti alınmayacağını söylediği halde 500 TL ödeme yapıldı. Durum gelen kişiye de bildirildi. Buzdolabının artık çalışabilecek durumda olmadığını söyledi. Ve makbuz bugün gelen kişiye gösterildi. Kurum tarafından yönlendirilen ilk gelen Tolga uzun için bu özel servis bizim değil dedi. Fakat biz Arçelik sabit numarasını arayarak servis talep etmiştik. Fakat makbuz üzerinde yazan ayrıntıya göre servis ücreti 350 TL olarak görünüyor. Yani Nisan ayında gelen kişinin Arçelik firması tarafından gönderildiği açık açık bellidir. Mağduriyetimin giderilmesini acil bir şekilde talep ediyoruz.

10 Temmuz 2024 11:31

Ayrıca 10.07.2024 tarihinde gelen yetkili servis kişisi durumu firmaya ileteceğini fakat firma kabul ederse yardımcı olabileceklerini bildirmiştir. Yazın ortasında yaşadığımız bu durum mağduriyetimizin artmasına sebep olmuştur.

10 Temmuz 2024 16:44 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ahmet sonucu yetersiz buldu

09 Ekim 2024 07:28
Arçelik Buzdolabı Servisinde Haksız Ücret İadesi Sorunu
Arçelik Buzdolabı Servisinde Haksız Ücret İadesi Sorunu

28 Temmuz 2023 11:27
Arçelik Buzdolabımın Soğutma Sorunu Çözülemiyor!
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Ordu İlinde Arçelik Servisi Çok Kötü

07 Ağustos 2023 17:40