Sevgul
11 Eylül 2023 21:01

Arçelik'ten piramit tipi bacasız 1 adet davlumbaz aldım, yetkili servis gelerek montajını yaptı ancak ürünlerin fabrikadan karbon filtreleri olmadan satışı yapıldığını, karbon filtrelerin ücreti karşılığında yetkili servis tarafından takıldığını söyleyerek bizden 500 TL ücret talep ettiler. Ben de ürünlerin bayiden sıfır alındığını ve kullanıma hazır olarak satışının yapılması gerektiğini söylememe rağmen filtre ücretini ödememi istediler. Daha sonra Arçelik müşteri hizmetlerini 2 kere konuyla ilgili aramama rağmen herhangi bir çözüme ulaşamadım. Sonra da bu site üzerinden sesimi duyurmaya karar verdim. Arçelik firmasının sorunumu çözmesini bekliyorum.

11 Eylül 2023 20:47

Ürün ayıplı eksik parçaları var. Arçelik p171 TB bacasız davlumbaz da karbon filtresi yok. Yetkilileri aradığımda ürün fabrikadan çıkışta bacasız satılıyor dediler. Bacasız davlumbaz satıyorlar. Ancak davlumbazın filtresi yok. Sitede de bilgilendirme yok.

Ek
Ek
12 Eylül 2023 12:02 (Şikayetten 15 saat sonra)

Mustafa sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2023 11:27
"Müşteri hizmetleri yetkilisi hanımefendiye ilgi ve bilgilendirmesinden dolayı teşekkür ederim."

Karbon Filtre Ücreti ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gülçin
15 Nisan 2024 11:26
Filiz sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 07:32
"Şikayetim üzerine yetkili servis vermesi gereken hizmeti verdi. Keşke şikayete gerek kalmadan herkes isini doğru yapsa. Teşekkürler..."
Arçelik Kategorileri