25 Kasım 2024 23:52

Arçelik'ten MM9042 DS Gurme profesyonel mutfak makinesi aldım Kasım 2023'te. Ürünü tercih etmemin sebebi, muadillerine göre ek aparatlarla çok fonksiyonlu olarak kullanılabiliyor oluşuydu. Ürün özelliklerinde ilave aksesuar ile kıyma makinesi olarak kullanılabileceği bilgisi bulunuyor ve hâlâ sitede bu şekilde tanıtılıyor. Ancak 1 yıldır kıyma makinesi ilave aksesuarını ücretini ödeyerek satın alamıyorum. Ne internet sitesinde satışı var ne de bayiden temin edebiliyorum. 10'dan fazla kez Arçelik ile görüşerek bu aparatı satın almak istediğimle ilgili iletişime geçtim. Bana temin edebileceğim yakın çevremdeki bayi numaralarını verdiler. Numaraları aradığımda bazıları artık Arçelik bayisi olmadığını belirtti, Arçelik bayisi olarak devam edenler de ürünün ellerinde olmadığını, genel merkezden talep etmemi söylediler. Durumu çağrı merkezine defalarca anlattım. Resmen dalga geçer gibi ürünü eve göndereceklerini ve bu şekilde satın alma işlemini tamamlayabileceğimi söylediler ama aylar geçmesine rağmen ben hâlâ ürünü satın alamıyorum. Sadece mutfak makinesi olarak kullanmak isteseydim, diğer markalarda yarı fiyatına sadece hamur yoğurabilecek birçok seçenek bulunuyor. Daha önce de belirttiğim gibi ek aparatlarından dolayı bu ürünü tercih ettim. İnternet sitelerinde ürün özelliklerinde belirtilen kıyma makinesi aparatını satın alabilmeyi talep ediyorum.

26 Kasım 2024 13:33 (Şikayetten 13 saat sonra)

Ayhan sonuçtan memnun değil

Eksik Aksesuar Bilgilendirmesiyle Hayal Kırıklığı

22 Kasım 2024 00:16

Arçelik Mutfak Makinesi İçin Kıyma Aparatı Bulunamıyor

28 Aralık 2024 00:48
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınamayan Kıyma Makinesi Aparatı Mağduriyeti

Ramazan
17 Mayıs 2025 19:54
Satın Alınamayan Kıyma Makinesi Aparatı Mağduriyeti

Kıyma Makinesi Aparatı Neden Satılmıyor?

17 Şubat 2025 12:26

Arçelik Mutfak Makinesi Aksesuar Krizi