Arçelik Multi Klima'nın Aşırı Gürültü Sorunu

22 Aralık 2024 02:16

Arçelik Multi klima taktırdım. Yeni iki adet dış motordan biri aşırı sesinden dolayı komşular rahatsız olduğu için bu soğuk havada çalıştıramıyorum. Arçelik yetkili servisinden şikayetim üzerine geldiler, 'sesi bu' diyorlar, normal. Oysa ki diğer klimam gayet iyi çalışıyor, ses yok. Arçelik firmasının bu sorunu gidermesi gerekiyor.

22 Aralık 2024 17:32 (Şikayetten 15 saat sonra)
10 Ocak 2025 01:14

Şikayetim halen devam etmektedir değişim kararı verilmesine rağmen ne gelen var ne giden defalarca aramama rağmen bir dönüş sağlanmadı mağduriyetim giderilmedi

01 Temmuz 2025 10:16

Şikayetim halen devam etmektedir defalarca aramama rağmen Arçelik servisini değişim yapmadılar mağduriyetim halen giderilmedi üstüne üstelik cihazın garantisi bile gözükmüyor sıfır aldığım multi cihaz eski sistem olarak bana satılmış Allah bunları bildiği gibi yapsın şu an Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım o servis geliyor benim yapacağım bir şey yok montaj yapan ekip gelsin montaj yapan ekip geliyor benim yapacağım bir şey yok Müşteri temsilcisini arayın görüşün biz de bilmiyoruz ne yapacağız Allah'ın dediği olur

29 Kasım 2024 15:34
Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 16:16
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Kompresör Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti

20 Mayıs 2025 16:07