24 Eylül 2023 23:268.178

İnternet üzerinden aldığım Arçelik marka 578557 eb buzdolabını 23.09.2023 tarihinde yetkili servis vasıtasıyla teslim aldım. Servisten gelen elemanlar kurulum sonlanırken makineyi yüksek gerilimden koruyan bir aparat olduğunu Isparta ilinde inşaatlardan kaynaklı elektrik sıkıntıları yaşandığını, cihazın korunması için Arçelik markasının tavsiyesi diyerek brennenstuhl 13500 a 91970666262 apc akım korumalı priz tekli almamı ısrarla tavsiye ettiler.

Ürünün piyasasını bilmediğim Arçelik markasına güvendiğim için 450 TL karşılığında satın aldım. Ürünü taktılar ve gittiler. Ekip gittikten sonra ürünü internetten araştırdım üretici sayfasında 240 TL piyasası olan ürünü 450 TL'ye bana sattıklarını fark ettim. Arçelik firmasının bu kadar fiyat farkı olan bir cihazı satmasını uygun bulmuyorum. Elemanların servis adına yaptığı bu satıştan haberdar mısınız? Ürünü maalesef kullandım, iade talebim yok ama bunun Arçelik gibi bir firmaya yakışmadığını düşünüyorum.

1 Destek
25 Eylül 2023 16:54 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Garanti Kapsamı Yanıltmacası Ve İade Sorunu

21 Mart 2025 13:273.867

"Sorunumu çözdükleri için Arçelik servisine teşekkür ederim"

Garanti Kapsamı Yanıltmacası Ve İade Sorunu

Arçelik No Frost Buzdolabı Ses Problemi Ve Servis Süreci Şikayeti

6 Ocak 2024 14:334.164

26 Aralık 2023 tarihinde satın aldığım 578557 eb No Frost buzdolabının, 29 Aralık’ta montajı yapılmıştır. Akşam saatleri...

1 Destek

Tümünü Gör