Arçelik Misliyle Değişim Yerine Daha Alt Sınıf Ürün Gönderiyor

22 Ocak 2024 14:341.085

Arçelik marka 5506 nei a+++ enerji sınıfı buzdolabım bozuldu. Yapılan kontroller sonrası ürünüm 574561 eı modeliyle değiştirildi. Ancak benim ürünüm a+++ enerji sınıfı olmasına rağmen gelen ürün f enerji sınıfıydı. Ürün tesliminin ertesi günü olan 30.07.2022 tarihinde Arçelik çağrı merkezine durumu ilettim. Benimle birkaç kez diyaloğa geçmelerine rağmen bu tarihe kadar olumlu veya olumsuz bir sonuç paylaşmadılar.
Arçelik gibi köklü bir firmanın müşterisine aldatıcı ve önemsemeyen bir tavır ve turum sergilemesi beni çok şaşırttı.
Bir daha Arçelik mi? Asla!

23 Ocak 2024 15:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Arçelik Buzdolabı Büyük Bir Hata...

15 Mart 2024 10:022.166

"Hızlı dönüş yaptıkları ve beni mağdur etmedikleri için teşekkür ederim."

Buzdolabı Arızası Sonrası 11 Gündür Çözüm Ve Bilgilendirme Yok Mağdurum

22 Temmuz 2025 18:22969

Arçelik 574561 eı, model Arçelik buzdolabım soğutucu sorunu (11.07.2025) için servis talep ettim. Gelip aldılar ardından...

Buzdolabı Arızası Sonrası 11 Gündür Çözüm Ve Bilgilendirme Yok Mağdurum

28 Temmuz 2025 13:243.214

"Arçelik garanti kapsamındaki (soğutma yapmayan) arızalı buzdolabımı yenisi ile değiştirdi. İletişim kurduğum andan itibaren Bir hafta gibi bir sürede mağduriyetimi ortadan kaldıran Arçelik firmasına, bu süreçte beni üç defa arayan her aşamadan bilgi veren müşteri iletişim personeline ve servis elemanlarına teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör

Harun
Arçelik Buzdolabı Ses Sorunu

Arçelik BuzdolabıSes Sorunu

Murat
Arçelik Çekmeköy Servisinin Yetersiz Hizmeti!

Arçelik ÇekmeköyServisinin Yetersiz Hizmeti!

Uğur
Arçelik Buzdolabı Gövde Şişme Sorunu