Hacer sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 17:03

Bende Arçelik son çıkan midi fırından aldım aynı şekilde benim de üstü yanıyor içi pişmiyor. 6 defa geldi servis. Değişim talep ediyorum. Fırının sorunu yok deyip gidiyorlar. En son alıp götürdüler kek yaptık. Getirdik dediler. Herhangi bir sorun olmadı dediler. Ben nereden bileyim bu fırında pişirdiklerini gözümün önünde yapmadılar sonuçta. Ben artık fırının değişimini istiyorum

18 Kasım 2024 15:29

Arçelik'ten bir fırın aldım almaz olaydım. Servis kaç defa geldi gitti en son 6 da saymayı bıraktım. Neyse kek yapıp getirdiler bizzat pişirdiler. Onların pişirdiği de yandı. Fotoğraf alıp rapor yazdılar bölge mühendisine gönderdiler. Sonuçlanmasını kaç gün bekledim. Bugün sonuçlandı. Bölge mühendisi değişime uygun görmemiş. Artık değişim de değil ücret iadesi istiyorum. En azından üzerine ekler Bosch, Siemens gibi bir kalite alırım. (En son pişen kekin resmini de ekliyorum. Bölge mühendisi nasıl iş yapıyorsa Artık böyle pişirmiş bir fırına değişime uygun değil demiş.)

Ek
Ek
08 Kasım 2024 17:31 (Şikayetten 28 dakika sonra)
11 Kasım 2024 16:26

Merhaba ürün değişimi yapılmadı, güya bugün geleceklerdi 14 ve 16 arasında ne gelen oldu ne bir şey. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Alacak olanlara kesinlikle önermiyorum. Ürünlerinin arkasındaymış gibi görünüyorlar ama asla değiller. Servis berbat. Keşke küçük te olsa Siemens ya da Bosch dan alsaydım en azından ürünlerinin arkasında duruyorlar

18 Kasım 2024 14:32

19 Ağustos 2025 12:10

Ben Arçelik'ten fırın aldım, ancak bozuk çıktı ve bir yıl boyunca uğraştım. Servis on defa gelip gitti fakat değişim yapılmadı. Sonunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve talebim olan ücret iadesi onaylandı. Dün beni arayıp fatura ve IBAN bilgilerimi istediler, ben de gönderdim. Eve gelip fırını götürdüler ve ben de para gönderilecek diye beklemeye başladım. Bugün ise bir mesaj aldım; kendi kararlarıyla değişim talebi açmışlar. Ücret iadesi yapılana kadar şikayetimi sürdüreceğim.

11 Mayıs 2024 15:27
Arçelik Fırın: Sık Arızalar Ve Değişim Talebi
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 14:33
Gul sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Fırınla Pişirme Sorunları: Kekler Ve Ekmekler Çöpe Gidiyor

16 Ekim 2024 04:52
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 17:49

Arçelik Fırın: Yetersiz Pişirme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu