Saffet
02 Aralık 2023 22:08

29.06.2022 tarihinde almış olduğum Arçelik markalı çamaşır makinesinin (model: 7148247800 10120 M 10KG ABX B7S ARCD BL 1200 D/D TS Atlas) altıncı ayı dolmadan sesli çalışmaya başladı. Durumu başlangıçta ciddiye almadım, çünkü sıfır bir makineydi. Ancak yetkili servise başvurduğumda gövdesinin değişmesi gerektiği söylendi ve değişim yapıldı. Buna rağmen makine yine gürültülü bir şekilde çalışmaya devam ettiğinden ikinci defa yetkili servise başvurdum ve bu sefer de gövde ile birlikte başka parçaların değişimi yapıldı. Makinenin yenisi ile değişimini talep etmeme rağmen bölge bayisi tarafından bu talebim reddedildi ve üçüncü defa parça değişimine mecbur bırakıldım. Yetkili servis tarafından üçüncü defa gövde değişimi yapıldı ancak sorun yine giderilmedi ve makine gürültülü bir şekilde çalışmaya devam etti. Yetkili teknisyen de bu durumu görmesine rağmen, çamaşır makinesinin değişimi konusunda yetkili servisin bölge bayisinden yine ret yanıtı aldım. Üç defa makinenin gövde değişimi ve diğer parçaların değişimi yapılması maddi ve manevi kayıplara neden olmuştur. Arçelik markası olarak müşterilerinizi bu denli yıpratmaktan memnun musunuz? Daha kaç defa parça değişimi yapmayı planlıyorsunuz, anlamış değilim.

04 Aralık 2023 09:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Derya sonuçtan memnun değil

13 Aralık 2023 09:27
Arçelik Düzgün Çalışmayan Çamaşır Makinesi
Arçelik Düzgün Çalışmayan Çamaşır Makinesi
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
01 Kasım 2024 12:37
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9120M 9kg Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışma Sorunu

Arçelik Çamaşır Makinesi Siyah Renk
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-3.pdf
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-2.pdf
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-1.pdf
Celal sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 18:24

Arçelik Kategorileri