Levent sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Siyah Renk

Arçelik Çamaşır Makinesi Siyah Renk
08 Şubat 2024 14:43

Arçelik'ten 20.06.2022 tarihinde yüksek bir meblağ ödeyerek son seri aldığım çamaşır makinesi, aldığım günden bu yana düzenli olarak servis tamiri görmektedir. İlk geldiği günlerde ses ve sarsıntıdan dolayı 07.04.2023 tarihinde servis kaydı açtım ve servis çalışanları kazan körüğünü değiştirdiler fakat sarsıntı ve ses devam etti. 20.12.2023 tarihinde tekrar servis kaydı oluşturduğumda çamaşır makinesini 1 haftalığına servise götürüp 2 adet amortisör, motor, kazan ve kendinden sürtünmeli amortisörü değiştirdiler. Ancak sorunlar ve sesler devam etti. 02.01.2024 tarihinde bir kez daha servis kaydı açtığımda gelen çalışan, motoruna yabancı cisim kaçmış olabileceğini ve makineyi programına göre kullanmamızı önererek hiçbir işlem yapmadan ayrıldı. Makinemi her zaman titizlikle kullandım. Son olarak, bugün şikayetimi yazdığım 08.02.2024 tarihinde servis ses ve sarsıntı için tekrar geldiğinde, makinemin amortisörlerinin yine değişmesi gerektiğini belirttiler. Bu kez servis hizmetini kabul etmeyerek makinenin tamamen değiştirilmesini talep ettim. Arçelik'ten memnun kalmadım ve duruma göre gelişmeleri sizlere aktaracağım.

arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-3.pdf
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-2.pdf
arcelik-camasir-makinesi-siyah-renk-1.pdf
08 Şubat 2024 15:02 (Şikayetten 19 dakika sonra)
10 Şubat 2024 15:18

Süreçte hiç yormadan ve uğraştırmadan olumlu bir şekilde dönüş aldım ve değişim onaylandı teşekkürler Arçelik

19 Ağustos 2024 16:31

10 Temmuz 2023 12:38
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
01 Kasım 2024 12:37

Arçelik Çamaşır Makinesi Aşırı Gürültülü Çalışıyor

09 Ocak 2024 19:18
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Sorunu ve Devam Eden Gürültü Problemi

Çiğdem