Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Birleştirme Aparatı Sorunu

28 Ocak 2024 00:15

Merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce Silivri Arçelik Bayisinden Bir çamaşır Makinesi ile Kurutma Makinesi aldım. 1 hafta içerisinde Çamaşır Makinesini servis geldi kurdu. 27.01.2024 tarihi itibariyle de Kurutma makinemiz servis tarafından getirildi. Servis çalışanları banyoya bakmaya geldiklerinde ellerinde kutu içerisinde kurutma makinesi birleştirme aparatı vardı. Meğersem bu aparat ilk kuruluma özel ücretsizmiş-(Gittiklerinde servisi aradığımda öğrendim) -. Fakat bize bunun bilgisini kimse vermediği için dolap yaptırdık. Servis makineyi yerine koydu aparatla ilgili hiçbir şey demeden aparatı da alıp gitti. Sonradan servisi aradığımda aparatın ücretsiz olup olmadığını sorduğumda ücretsiz olduğunu söylediler. Bende o zaman aparatımı bana bırakmadılar alıp gittiler dediğimde dolap olduğu için geri aldılar diye söyledi. Telefona çıkan servis çalışanı. Yani diyeceğim o ki madem bu aparat ilk kuruluma özel ücretsiz bende hem çamaşır hem de kurutma makinemi almışım. Bu aparatı almaya hakkım var diye düşünüyorum. Ayrıca en başından bana deselerdi aparat hediye diye gidip dolapta almazdım. Arçelik gibi güçlü bir firma umarım bunu göz önünde bulundurur ve aparatı bana yollar.

28 Ocak 2024 15:33 (Şikayetten 15 saat sonra)

Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
07 Kasım 2023 19:55
"Teşekkürler sorunum çözüldü"
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 15:00
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 12:06

05 Ocak 2025 17:32