Alper sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 14:44

3.8.2024 tarihinde Arçelik kurutma makinesini bakımı için servise gönderdik. Bakım ücreti için yetkililer telefon görüşmesinde 1300 TL talep ettiler. Eve gelen yetkili servis ek olarak 500 TL daha servis ücreti istediler. Ancak telefonda bize ürün garanti kapsamında olduğu için servis ücreti ödemeyeceğimiz söylenmişti. Bunun üzerine servisi arayıp itirazda bulunduk ve bunun üzerine 1300 TL ödedik. Ürünü hiçbir sorunu bulunmadan yalnızca bakım ve onarım için gönderdik. Gönderirken ürünün hiçbir sorunu yoktu, çalışır durumdaydı. 8'inci ayın 8'inde ürün bana bakım yapıldı denilerek gönderildi. Fakat ürün eve geldiğinde içinde ve görünür yerlerinde hâlâ tozlu bir şekildeydi. Ön alt tarafını açtığımda ve filtresine baktığımda tozlar duruyordu. Bu nasıl bir bakım ve temizlik? Ürünü çalıştırmak için açtığımızda ürün çok yüksek ve rahatsız edici bir sesle çalıştı ve kurutma yapmadı. Bunun üzerine tekrardan yetkili servisi aradık ve ürünün durumunu anlattık. Servis geldi, kontrol edildi ve yeniden aynı sesi çıkardığında fanın bozulduğu söylenildi. Tozlu yerlerinin bu şekilde olmaması gerektiğini onlar da söyledi. Ürün tekrardan servise gönderildi. Sadece fanın bozulduğu söylendi. Biz sadece fanın değişmesi için gönderdik. İki gün sonra bize servis tarafından gönderilen mesajda 'Talep Takibi (473012105) Kompresör-Kmj; Bağlantı Elemanları (Vida-km): Arka Kapak Grubu: Şasi Grubu' elemanlarının sipariş edildiği yani değiştirileceği yazıyordu. Bunun üzerine yetkili servisi arayıp sapasağlam gönderdiğim ürünün onların tarafından bozulduğu için bu kadar çok parça değişimi yapılmasını kabul etmediğimi dile getirdim. Çünkü ürünüm zaten 2 yıllık bir ürün, üstelik bakımda bozulmuş olup bu kadar tamir edilmiş halde kullanayım? Yenisi ile değişimini talep ettim. Sonrasında aldığım geri dönüşte ürünümün yenisi ile değişimi yapılmayacağını söylediler ve tamir görmüş bir ürünü kullanmamı istediler. Hatta bunun üzerine yüz yüze görüşmeye gittiğimde 'Ürünü bozduysak tamir ettik, elinizde bizim bozduğumuza dair kanıt var mı?' denildi. Siz evden alırken çalışan bir makine, ne oldu da geri eve geldiğinde çalışmadı? Bu yeteri kadar bir kanıt zaten. Kendileri bozmuş oldukları halde beni mağdur ettiler. Sonuç: Bakım diye alınmış bir ürünü bozup sonra da birçok parçası değişmiş olan bir kurutma makinesi. Bundan sonra mı Arçelik mi? Almadan 2 kere düşünmek lazım.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 13:20
Kurutma Makinesi Sorunu: Çözüm Bulunamayan Servis Süreci
Eftal sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yetkili Serviste Yapılan Yanlış İşlem

17 Kasım 2023 18:35
Seta sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:36
Kurutma Makinesi Arızası Arçelik
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi. (Fabrika Çıkışlı Hatalı Ürün.)

04 Şubat 2024 18:48
Arçelik Kategorileri