Okan sonucu yetersiz buldu

02 Ocak 2024 16:53

Arçelik markasından kombi almanız halinde pişmanlık yaşayabilirsiniz. Benim aldığım kombi iki yıl içinde 6-7 kez servis gerektirdi ve 3-4 kez içerisinden parça değiştirildi. Resmi kayıtlarda da bu durum yazılı. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim ve artık sürekli aynı aylarda arıza verdiğini söyledim. Garantinin bitmesine 10 ay kala servis geldiğinde değişim talebinde bulundum fakat 'imkansız, değişim olmaz' yanıtını aldım. Geçen sene de değişim talebinde bulunmuştum. Tüketici Hakları'na şikayet etmeyi düşünüyorum çünkü her sene aynı sorunla uğraşmak istemiyorum ve garantinin bitiminden sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Üstelik garanti yenileme için 5000 TL talep edildi ki bu çok ayıp.

07 Ocak 2024 14:18

Arçelik kombi ürünü sakın almayın sakın alacak kişilere de neden almadığınız söylerim yardımcı olurum. Bir haftadan fazla ne kombi çalışıyor ne de duş alabiliyorum. Lanet makine her sene arıza üstüne arıza veriyor. Sakın bulaşmayın. Geçen sene de değişim istedim yok tamir yapıldı daha olmaz dediniz. Yine oldu aynı soğuk havalarda yine lanet kombi arıza verdi. Değişim istiyorum. Ya da bugün ki satış fiyatında iadesini istiyorum. Zaten tüketici hatlarımı kullandım. Dilekçime de verdim.

Ek
03 Ocak 2024 12:24 (Şikayetten 19 saat sonra)
Okan
Okan
05 Ocak 2024 22:07
Arçelik Kombi Servis Hüsranı

Aradınız ilgilendiniz sağ olun da ama bir çözüm bulunmadı daha hala 4-5 gündür kombi çalışmadan yaşıyoruz sayenizde kış gününde ve geçen sene gibi. Ne parçadan haber var. Ne de değişimden. Alın şunu benden atın çöpe. Tüketici Hakları'na dilekçemi yazdım. Fotoğrafta atıyorum size. Her sene başka hata veya içinde motor bozuk veya sensörleri bozuk artık kombi uzmanı oldum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kombi Arızası Sebebiyle Yaklaşık 35 Gündür Kullanamıyorum.

03 Temmuz 2023 18:21

16 Mayıs 2024 15:02
Arçelik Kombi Kabusu: Arızalar Bitmiyor!
Arçelik Kombi Kabusu: Arızalar Bitmiyor!
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
19 Mart 2024 15:26