Didem sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 12:06

1 yıl önce almış olduğum Arçelik marka tek cezveli kahve makinesi kahveyi pişirmeden işlemi bitiriyor. Cihazla ilgili yaklaşık 10 kere talep açtım servis makinede kahve pişirip sorun yok diye geri gönderdi makine kirli geldi, cezvesi unutulup teslim edildi, üründe şu sorun var hallettik dediler sonrasında elimizde parça yoktu o yüzden yapamadık dediler. Sonrasında müşteri hizmetlerinden aradılar ürün değişimi yapamıyoruz dediler yazılı bilgi verin dedik onu yapamayız dediler ısrarcı olunca en sonunda cihazı değiştirdiler. Gelen cihazda yine aynı sorunu yaşıyorum. Sanki hiç kahve makinesi kullanmamışım gibi şeker attıktan sonra kaşıkla karıştırın, bunlar osmanlı fincanına göre ona göre su koyacaksınız gibi gereksiz öneriler söylüyorlar. Makineyi cihaza bile bağlamadan orada kahve pişirip sorun yok diye geri dönüş yapıyorlar. Cihaz bariz şekilde kahveyi pişirmeden işlemi bitiriyor. Kahve telveleri suyun üstünde kalıyor, şeker erimiyor, soğuk pişiriyor, bazen de sıcak şekilde pişiriyor ama kahve çiğ kalıyor. Yani su ısıtmakla pişirme işlemi aynı şey değil ben bunu asla anlatamıyorum. Servisle asla sorunumu çözemiyorum. Ürünü iade etmek istiyorum. Bununla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

17 Temmuz 2024 15:54 (Şikayetten 1 gün sonra)
Didem
Didem
27 Temmuz 2024 16:16

Arayıp şikayetimi dinlediler çözüm için 10 gündür bekliyorum.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 14:04
Arçelik Telve Yakıyor Ve Arçelik Sorunumu Çözmüyor

Arçelik Kahve Makinesi Ve Servis Sorunları

Melike
18 Mart 2025 18:01

Nurcan
09 Ocak 2025 15:19
Selin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 21:38
Arçelik Kategorileri