Buse sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kahve Makinesi Değişim Desteği Hakkında Silivri Yetkili Servis

02 Haziran 2024 12:52

Arçelik ikili kahve makinesi kullanmaktayım. Şubat 2024 ten beri sorunum devam etmektedir. Silivri yetkili servisi tarafından 2 defa makinenin beyni değiştirildi. Buna rağmen problemim devam ediyor makine %40 performansla çalışmaktadır ve kahveler soğuk çıkmaktadır. Makinenin sıcak servis vermemesi problemim devam ediyor yaklaşık 4 aydır sürekli servise gidip geliyorum ve ısrarla makinem değiştirilmiyor. Garanti kapsamına göre kurumsal bir firmaya yakışır şekilde makinemin iadesinin yapılmasını ve daha fazla müşteri mağduriyeti yaşanmamasını talep ediyorum. Sürekli makinemin parça değişmesi için yönlendirmesi hem şirketin ekstra masraf yapmasına hem sadakatli müşterinin bağının kopmasına sebep vermektedir. Acil dönüşünüzü ve aksiyonunuzu talep ederim.

06 Temmuz 2024 12:19

Daha önce şikayetimi bildirdiğim makinem için problemim tekrarladı, makinenin her iki haznesinde de problem yaşamaktayım. Problem: kahvenin kıvamlı olarak tam hazır hale gelmeden servis için sunulması. Su tadı fazla geliyor ve bazı durumlarda ılık olarak servis çıkıyor. Normalden daha kısa sürede servise hazır komutu veriyor. Destek talep etmekteyim. Arçelik ikili kahve makinesi kullanmaktayım. Şubat 2024 ten beri sorunum devam etmektedir. Silivri yetkili servisi tarafından 2 defa makinenin beyni değiştirildi. Buna rağmen problemim devam ediyor makine %40 performansla çalışmaktadır ve kahveler soğuk çıkmaktadır. Makinenin sıcak servis vermemesi problemim devam ediyor yaklaşık 4 aydır sürekli servise gidip geliyorum ve ısrarla makinem değiştirilmiyor. Garanti kapsamına göre kurumsal bir firmaya yakışır şekilde makinemin iadesinin yapılmasını ve daha fazla müşteri mağduriyeti yaşanmamasını talep ediyorum. Sürekli makinemin parça değişmesi için yönlendirmesi hem şirketin ekstra masraf yapmasına hem sadakatli müşterinin bağının kopmasına sebep vermektedir. Acil dönüşünüzü ve aksiyonunuzu talep ederim

02 Haziran 2024 18:47 (Şikayetten 5 saat sonra)
Buse
Buse
04 Haziran 2024 12:55

15 şubattaki yapılan servis kaydı ekteki gibidir. Yaklaşık 4 aydır doğru bir Türk kahvesi içmek için zorluk yaşıyorum.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 14:04
Arçelik Telve Yakıyor Ve Arçelik Sorunumu Çözmüyor
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 2 Li Kahve Makinesi Arızası

28 Aralık 2023 10:13

Arçelik Telve Kahve Makinesi Sürekli Arızalanıyor Değişim Veya İade Yapılmıyor

Fatima
22 Ekim 2025 09:12
arcelik-telve-kahve-makinesi-surekli-arizalaniyor-degisim-veya-iade-yapilmiyor-1.jpg
Ayşin sonuçtan çok memnun

Ayşin
14 Aralık 2023 19:17
"Ürün tamir edilemediği için firma tarafından değişim yapıldı, teşekkür ederim"

13 Temmuz 2023 14:19

Arçelik Kategorileri