28 Kasım 2024 11:23

22 Kasım tarihinde Arçelik tkm9961s model kahve makinesi aldım fakat daha 2 gün olmadan cezveleri paslandı. Bunun için müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, servis randevusu oluşturuldu fakat servisin gelmesi gereken tarihte arayıp ürüne bakacak olan çalışanın izne çıktığını ve ürünü gönderirsem 15 gün serviste bekleyeceğini söylediler.

Ben kabul etmedim doğal olarak ve servis randevumu iptal edip müşteri isteğiyle iptal olarak belirtmişler. Ben yaklaşık 4 gün boyunca servis bekliyorum ve servisin geleceği gün tüm planlarımı iptal edip evde kalıyorum ama günün yarısında gelmeyeceklerini söylemeye tenezzül ediyorlar. Böyle bir saçmalıklarla çalışan bir kurum.

Arçelik, 6 bin küsur fiyata aldığım makinenin iki gün olmamışken cezvesi paslanmış, ona mı yanayım, iki günlük makineyi servise göndereceğime mi yanayım yoksa servisin tutumuna mı yanayım. Hiç Şaşmaz, sonu hep hüsranla bitiyor.

28 Kasım 2024 16:43 (Şikayetten 5 saat sonra)
30 Kasım 2024 10:52

İletişime geçildi bir servisin yönl3ndirileceği servisin iletişime geçeceği söylendi yetkili servis aradı bölgeye hizmet vermediklerini ürünü getirirse bakacaklarını söyledi ve bahsettikleri yere gitmem bir buçuk saatimden fazla zaman alıyor elimde kocaman kahve makinesi ve paketini taşımayı saymıyorum bile nereden baksanız sorumsuzluk içeren bir firma

05 Aralık 2024 16:55

Arçelik teknik servisi pas lekesine kahve lekesi dedi komedi gibi deterjanla süngerle yıkanıp çıkmayan asıl bir kahve var acaba ki yıkandığı halde kahve lekesi çıkmıyorsa eğer bu da ayrı bir sorun değil mi acaba marka adına nasıl bir ürün yaptınız ki tüm yıkanmasına rağmen leke çıkmıyor komedi gibi pas lekesine kahve lekesi dediler günlerimsin ağlar mısın kahve lekesiyle pas lekesini ayırt edemeyecek kadar değiliz bahane on numara

Handan sonuçtan hiç memnun değil

Handan
24 Haziran 2024 11:32
Arçelik Kahve Makinesi Şikayet Var
Arçelik Kahve Makinesi Şikayet Var
Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

Ferudun
10 Ekim 2024 20:07