11 Aralık 2024 13:493.974

Arçelik'ten 1 sene önce aldığım elektrikli indüksiyon ocağım, hemen ufak bir darbe ile kenarından kırıldı ve kırık hemen ilerledi. Cam temperli değil demek ki ama ufacık bir darbede de kırılmaz herhalde.

Kırılma sebebi de çok belli; darbe alan tarafta camın alt kısmında boşluk fazla, diğer tarafta yok. İki resmi de ekledim. Değişim için aradım, bir de 6500 TL istediler, sıfırına yakın, 1 senelik ürüne.

11 Aralık 2024 15:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Gözde
12 Aralık 2024 12:00

Aradılar kullanıcı hatası deniliyor hala ürünü incelemeyede gelmiyorlar garanti kapsamında olan bir ürüne ayrıca ocak bu kapak bile düşse kırılır o zaman ürününüz hatalı ben size resimlerle anlatmaya çalıştım ama anlamadınız anlatmaya devam edeceğim

Gözde
15 Ocak 2025 14:03

Kullanım hatası dendi kabul ettik 1 senelik ürün garanti kapsamına alınmadı şimdi de ürün için sipariş verdim kullanmaya korkuyorum ayın 3 ünden beri malzeme temin edilecek diye aranıyorum ama temin edilmiyor 12 gündür bekliyorum bu seferde bundan sıkıntı yaşıyoruz

Arçelik Yedek Parça Sıkıntısı: İndüksiyonlu Ocak Mağduriyeti

7 Ağustos 2024 22:392.995

"Arçelik markasına göstermiş olduğu ilgi ve çözüm odaklı yaklaşım nedeniyle teşekkür ediyorum."

Arçelik Ocak Değişimi 1 Ay Oldu Ocak Sarardı

20 Ekim 2023 23:472.860

Arçelik'ten inox ocak aldım 1 ay oldu. Yanan kısmın kenarlarda sararma oldu. Servis geldi. Yapacak bir şeyim yok dedi. M...

Fırın Camı Patladı: Arçelik'ten Güven Sarsan Deneyim

25 Kasım 2024 12:071.910

Merhaba, Arçelik'ten 1 yıl önce aldığım ve sadece 4-5 kez kullandığım fırının iç camı yani ısıya dayanıklı olan! (temp...

Fırın Camı Patladı: Arçelik'ten Güven Sarsan Deneyim

Tümünü Gör
Arçelik Ocak Gözleri Hemen Paslandı

Arçelik OcakGözleri Hemen Paslandı

Kübra
Arçelik Ocak Düğmesi Sorunu

Arçelik OcakDüğmesi Sorunu

Hilal
Arçelik Ocak Kendi Kendine Kapanmadı!

Arçelik OcakKendi Kendine Kapanmadı!

Sümeyra
Arçelik Ayıplı Mal Ve Sağlık Riski

Arçelik AyıplıMal Ve Sağlık Riski

Zekiye
Arçelik Ankastre Cam Ocak Patladı!

Arçelik AnkastreCam Ocak Patladı!

Ece
Arçelik Ocak İadesi İstiyorum!

Arçelik Ocakİadesi İstiyorum!

Nazan