Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik HomeWhiz Bağlantı Hatası

17 Ağustos 2023 23:56

Arçelik Ekolojik inverter a++ 15000 BTU klimayı wi-fi kitiyle beraber aldım. Wi-Fi kiti satan teknik servis klimaya kiti bağladı. HomeWhiz mobil uygulamasına klimayı ekleyemedi.
Seri numarası alınıyor ekranında hata veriyor. Geldiğimiz noktada modem arayüzünde Wi-Fi kit görünüyor, yani Wi-Fi kit modemden IP alıyor. Yani evin ağ bağlantısıyla alakalı bir sorun yok. Ancak HomeWhiz kurulumunun son aşamasında, klima uygulamaya eklenmiyor. Gelen hata mesajıyla alakalı bir durum da yok. Neyi denediysem olmadı, eklenmiyor.

İnternette konuyla alakalı kaynak da yok.

26 Ağustos 2023 16:34

Son 3 hafta içinde montaj arıza aksesuar gibi sorunlar için Arçelik markasından hizmet almaya çalıştım sonu hüsran. En son aksesuar montajı için 3 kere randevu aldım hiçbirine gelen olmadı her biri içim iş yerimden izin alıp evde bekledim ama gelmediler... İlgilenen bile yok buraya yazdıklarımı bile dikkate almıyorlar artık

18 Ağustos 2023 12:49 (Şikayetten 12 saat sonra)
Kadir
Kadir
21 Ağustos 2023 18:10

21 Ağustos için verdiğiniz servis randevusunu bana bilgi vermeden iptal etmişsiniz, servislerinizden haberiniz bile yok, benim sorununu kim ne zaman çözeceksen bilgi vermenizi rica edeceğim artık

Yorumlar (5)

Erkan
Erkan

Hocam selamlar aynı şekilde benimde başıma geldi servis halledemedi ben hallettim. Biliyorsunuzdur HomeWhiz ve telefon aynı ağda olması gerekiyor. Ayrıca bluetoothu açarak dener misiniz? Sıralama söyle; Bluetooth açık Cihaz seri No. Yu barkodu okutarak alin HomeWhiz Wi-Fi şifresini girerek bağlantı İnternet bağlantısı

Tolga
Tolga

Bende birebir aynı sorunu yaşıyorum, klima kurulumuyla beraber ve Wi-Fi modülü bugün takıldı, tüm adımlar doğru olmasına karşın klima uygulamaya eklenemiyor, ev ağınızın şifresinin doğru olduğundan emin olun diyor. Halbuki aynı uygulamada buzdolabı ekli, sorunsuz kontrol edilebiliyor. Sorunun çözümü hakkında servisle görüşeceğim, umarım çözülür yoksa ürünü iade almalarını ve para iadesini isteyeceğim.

Hakan

Wi-Fi modül ile klima eşleşmesi lazım. Bunu da servis yapıyor. Eşleşme işlemi 24 saat sürüyormuş. Benim eşleşme ancak 19 saatte oldu. Sonuç bağlantı başarılı.

Hakan

Sonradan takılan modülün klima ile eşleşmesi lazımmış sanırım. Bende de aynı sorun var. Aldığım yer eslestirecek. Sonuç alırsam bilgi veririm. Siz de modülü aldığınız yere modül üzerindeki barkod numarası ve klimanın barkod numarasını vererek eşleştirme yapmalarını isteyebilirsiniz.

Metin
Metin

Bende bağlanamıyorum nedense Çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik HomeWhiz Uygulaması Klimayı Uzaktan Kontrol Edilemiyor

27 Ocak 02:16