Derya sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Kurulumunda Büyük Hata: Sıcak Su Bağlantısı

04 Eylül 2024 19:27
Derya'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum.”

Merhabalar, 2 gün önce Arçelik 9100 dmx model çamaşır makinemin kurulumu servis tarafından yapıldı. Ben şehir dışında idim evde 26 yaşında oğlum var. Servis gelmiş ve kurulumu yapıp gitmiş. Oğluma test yıkama yapılıp yapılmadığını sordum, yapılmadığını öğrendim, ha belki prosedür değişmiştir sorun yok dedim ve bu akşam evime geldim. Hevesle çamaşırlarını makineye atıp 30 dereceye ayarladım ve sentetik programı seçtim. Her şey harikaydı, sessiz bir şekilde yıkama başladı ve bir kahve içmek için mutfağa geldiğimde kombinin çalıştığını fark ettim. Makine kombiden su almaya başlamıştı ve kombinin sıcak su ayarı 45 derecede. Bakın servis acemi bir şekilde sıcak su girişine bağlamış 2024 model dijital makinemi, inanılır gibi değil, ben 30 derecede yıkamaya programladım, ve gelen su sıcaklığı 45 derece? Nasıl böyle bir acemilik yapılır anlayabilmiş değilim. Acil çözüm bekliyorum

05 Eylül 2024 12:40 (Şikayetten 17 saat sonra)
06 Eylül 2024 15:18

Gerek telefonla iletişime geçilerek, gerekse gelip detaylı olarak sorunu gidererek verilen hüzmettrn memnun kaldım, teşekkürler

10 Nisan 2025 16:59

Teşekkür ediyorum.

Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
08 Ağustos 2024 18:00
"Teşekkürler"
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Kıyafetleri Yıpratıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

11 Haziran 2025 14:04