24 Aralık 2024 12:05

Arçelik'ten aldığımız çamaşır makinesi 1 yıl dolmadan bozuldu, 2 kez parça değiştirilmesine rağmen arıza giderilemediği için yetkili servis tarafından makine değiştirilme kararı alındı ve bize farklı bir model yeni makine verdiler. Fakat henüz geldikten 10 gün sonra 2. çalıştırmamda makineden kovadan su akarcasına su akmaya başladı ve yine servis çağırdık. Yetkili servis personeli de hatanın bizimle alakalı olmadığını, telin çıkmış ve hortumda sorun olduğunu belirtti fakat genel müdürlük arızanın "kullanıcı hatası" olduğunu bildirmiş. 10 günlük makine 2. çalışmasında şarıl şarıl su akıtıyor ve kullanıcı hatası olduğu söyleniyor. Tüm bu süreçte bebekli bir evde defalarca ve günlerce makinesiz kalıyorum ve bunu sadece yaşayan anlar! Aynı süreci yaşamamak için biz değişim talep ettik ama fabrika yine parça değişikliği yapacakmış. Arçelik teknik servis olarak sorun yaşamayacağımızı düşündüğümüz için tercih ettiğimiz bir markaydı fakat çok büyük hayal kırıklığı!

24 Aralık 2024 12:46

Tarihlere baktım kurulum ile videodaki suların akması arasındaki süre10 gün değil, 7 gün ve o videoda makine henüz 2. Kez çalışıyordu. Yani ben firmaya göre ilk çalıştırmamda kullanıcı hatası yaptım ve makineyi o hale getirdim!

24 Aralık 2024 13:45 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Aralık 2024 11:57

Merhaba İlginiz sonucunda bize şöyle bir dönüş yaptınız. Teklif ettiğiniz parça değişiminden vazgeçip ücretli parça değişimine karae verildiğini bildirdiniz. Başta ücretsiz teklif edilen hizmetin eve gelip bakmadan görmeden neye dayanarak ücretliye çevrildiğini merak etmekteyim. Bunun etik olmadığı çok net. Şikayet ettiğimiz için siz de hizmetten vazgeçtik diyorsunuz sanırım yani “değerli” müşterinize vermediğiniz hizmet için tekrar şikayetçiyim!

Barış sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Kurulumunda Büyük Sorun

Barış
22 Ağustos 2024 23:11
"Bugün gelip yarım bıraktığınız kurulumu tamamladığınız için teşekkür ederim. Bir hafta boyunca biraz uğraşmak zorunda kaldık ama olabilir hatasız kul olmaz. Sonuçta ülkemizin markasını taşıyorsunuz. Hakkımız helal tekrardan teşekkür ederiz."
Arçelik Çamaşır Makinesi Kurulumunda Büyük Sorun

Yeni Aldığım Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor