Vahap sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 12:15

1 yıl önce almış olduğum çamaşır makinemin iç aksamı olan körük lastiği yırtıldı ve su sızdırıyor. Yetkili servisten gelen ustalar video ve fotoğraflarını çekerek fabrikaya garanti kapsamında değişimi için ileteceklerini kullanıcı hatası olmadığını belirttiler. 1 hafta sonra ücretli değişim yapılsın diye geri dönüt aldım. Ücret olarak da 2300 TL isteniyor. Arçelik gibi yılların firmasına yakışmıyor. Vatandaşı mağdur etmek. Kendiliğinden yırtılan bir parçanın vatandaşı mağdur ederek garanti kapsamında değiştirmemek çok yazık böyle bir firmaya.

29 Kasım 2024 13:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
Vahap
Vahap
29 Kasım 2024 16:52

Şikayetimi görmüş olmanız çözüm ürettiğiniz anlamına gelmiyor. Müşteri hizmetlerinize anlatıyorum siz haklısız değişmesi lazım garanti kapsamında diyor. Teknisyeninizde aynı şeyi söylüyor. Kime anlatsam Arçelik ailesi olarak aynı şekilde beni haklı görüyor. Fakat nedense mühendis arkadaşlar kendi hataları olarak ürettikleri dandik malzemeyi ücretli olarak bize yüklüyorlar. Hakkımı helal etmiyorum.

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
30 Eylül 2024 15:59
Demet sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2023 16:11
"Problemim Arçelik müşteri hizmetleri tarafından çözüldü. Her şey için teşekkürler..."
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Çamaşır Makinesi Lastiği İçin Ücret Talep Edilmesi Ve Mağduriyet

Tuğçe
12 Ağustos 2025 13:31