Metin sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi (eski Model)

10 Şubat 2024 20:51
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Çok hızlı çözüm için Arçelik firmasına teşekkür ederim. Kalite ve müşteri memnuniyetlerinden ötürü tebrik ederim. Çok teşekkürler”

Eski model bir çamaşır makinesinin su boşaltmaması üzerine yetkili servisi çağırdım. Servis geldi, servis ücreti ve bakım ücreti alındı. Yedek parçası bulunmadığı için sadece sökülüp bakım yapıldı. 'Makineniz artık çalışır durumda, ancak garanti etmeyeceğiz' dediler. Fakat servis evden ayrıldıktan hemen sonra makineyi çalıştırdığımızda yine aynı sorun devam etti. Yeniden servisi arayarak durumu anlattım; ancak garanti vermedikleri için tekrar servis göndermeyeceklerini söylediler. Durumu anlayışla karşıladım ve verdiğim ücretin iadesini ya da yeni bir makine talep ettiğimi, indirim istediğimi belirttim. Ancak olumsuz yanıt aldım. Şimdi anlıyorum ki asıl kaybeden ben değilim. Kesinlikle şirketiniz kaybedecek çünkü başka bir firmadan satın alacağım. Şu an ve bundan sonra, eskiden sorunların daha kolay çözüldüğü Arçelik'te olduğunu anlıyorum ki Arçelik, eski Arçelik değil. Şikayetim tamamen şirkete ve şirket politikasına yöneliktir. Çalışan herkes, servis ve çağrı merkezindeki arkadaşlar ilgili ve samimiler. Artık geri dönüş istemiyorum ve benzer durumda olanlara duyurulur.

11 Şubat 2024 16:23 (Şikayetten 19 saat sonra)
Metin
Metin
12 Şubat 2024 18:20

Meltem
21 Haziran 2025 15:00

10 Mayıs 2024 15:09

Şükran
28 Ekim 2023 19:54
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
17 Ocak 2024 22:24