Tuğba sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinem Yerinde Durmuyor.

30 Aralık 2023 12:33
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi yayınlarken değişim talep ettiğimi belirtmiştim ama hem çağrı merkezi hem servis ne yapsak düzelir diyerek makinenin ana kartını ve ayaklarını değiştirdiler. Fiyatını hemen ödemeyeceğimi, eğer sorunun çözülürse sonrasında ödeyeceğimi belirttim ve anlayışla karşıladılar. Yine sorunum çözülmeyince servis tekrar gelip yeni ana kart ve eski ana kart ile video kaydı alıp gitti. Ardından çağrı merkezi arayıp değişeceğini belirtti. 8 kg 8100 mt modelini 7.900 TL karşılığında değiştirdik. Şu an değişen makinemden oldukça memnunum. Artık gece kalkıp çalıştırabiliyorum. Çamaşırları sermesem ailem yıkandığını dahi anlamıyor. O derece sessiz diyebilirim, tabi eskisine nazaran. Bu denli değişimin olduğunu bilseydim önceden talep oluşturup kazan değişimine 3.200 TL para vermez, o parayı değişime verirdim. Sonuç olarak servis ve çağrı merkezinin ilgilerinden memnun kaldım. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Arçelik 7103 d çamaşır makinem aldığım günden beri aşırı sesli çalışıp yerinde durmuyor. Bu sayede mutfak dolap kapaklarımı ne yazık ki kırdı. Kaç defa servis çağırdım, şurasını yaparsak olur yerinden oynamaz dediler. Aldığımız satıcıda, serviste çalışan bayan da yaptırın, almaya gerek yok olur demiş ama nafile... Ne yaptılarsa çare olmadı. Verdiğimiz paralarda boşa gitti. En son geldiklerinde yapacak bir şey kalmadı deyip gittiler. Şu an aile apartmanında kalıyorum bu nedenle takırtı ve seslerden rahatsız olsalar bile bir şey demiyorlar. Ama buradan taşınacağız elbet apartmanda bu makine yüzünden sorun çıkar eminim. Dolap kapaklarımı kırdı, tezgahı esnetti, tezgahı yerinden oynattı. Daha ne diyebilirim ki, aldığım günden beri memnun değilim.

arcelik-camasir-makinem-yerinde-durmuyor-1.mp4
31 Aralık 2023 14:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Nisan 2024 13:06

Arçelik Sorunlu Makine Arızalı

Alperen
28 Eylül 2023 23:51

Yeşil
19 Mayıs 2024 01:09
Arçelik Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 15:18

Arçelik Çamaşır Makinesi Aşırı Gürültü Çalışıyor

13 Aralık 2023 12:02
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sorunlar Bitmiyor

23 Şubat 2025 15:23