Ahmet sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabından Akan Suya 2 Gün Kapatın Çözümü!

04 Eylül 2023 00:42
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Garantisine ek garanti yaptırmıştık zamanında iyi ki yaptırmışız buzdolabımız yenisi ile değiştirildi biraz fazla telefon trafiği ve sıkıntılı oldu ama sonunda çözüldü Teşekkürler tabii ki Arçelik'ten vazgeçmeyeceğim muhatap bulmak çok önemli bu durumlarda.”

Arçelik marka kullandığımız tüm ürünleri sistemden görebiliyorsunuz sizi tercih etme sebebimiz ürünleriniz ve servis hizmetiniz. Fakat buzdolabımız şu akıttığı için yaklaşık 2 ay oldu. Sanırım garantili ürünümüz için servis çağırdık bu yaz sıcağında 2 gün dolabı boşaltarak elektrikten çekmemiz ve düzeleceği söylendi. Keşke bu kadar ağızdan çıktığı kadar kolay olsa 1 yaşında çocuğumuz dolapta süt yoğurt her şey dolu ve hepsini büyük bir emekle annemlerin evine taşıyıp buzdolabına koyduk 3 gün olsun dedik ve sonrasında dolabı çalıştırdık.

Fakat sorun hala devam ediyor. Video resim çektim yine aynı yerden alttan şu akıyor böyle bir şey olabilir mi gerçekten bu mudur bizim gibi hele de sizi tercih etmiş Airfryer bile sizden almış tüm beyaz eşyalarımızı güvenip aldığınız ve güvenerek garantisini uzattığımız Arçelik bu mudur? Buraya gelip kontrol eden arkadaş yetkili kişi değil mi bu şu akmasına sebep olacak şey her ne ise parça ise parça değişmesi gerekmez miydi?

Veyahut dolap değişseydi ben tekrar dolabı boşaltmak gibi bir şey yapamam çocuğumuz 1 yaşında böyle çözüm önerisinde bulunan servis lütfen muadil dolap da getirsin eve madem koyalım yiyeceklerimizi böyle dene me yanılma yaparak mı çözüm sunuluyor. Hiç beklemezdim. Arçelik'ten Vestel falan çok sorunlar yaşandığını hep duymuştum biz başımıza bir şey gelmedi diye Arçelik'e güvenmişiz fakat durum göründüğü gibi değil ivedilikle kalıcı çözüm rica ediyorum. Buzdolabını boşaltmamız gerektiği ile ilgili bir şey duymak istemiyorum bunu yaptık.

Bu mevsimde çok zor çok sıkıntılı bir iş gerçekten gerekiyorsa dolap değiştirilsin tüm ürünlerin garantisini uzatıp ödediğimiz ücretler de belli ki boşunaymış kapat aç ile çözüm üretiliyorsa işimiz gerçekten zor olabilir belki gerçekten çözümdür fakat bu ürün buzdolabı lütfen mantıklı çözümler sunarak kapatın dolabınızı 2 gün gibi bir şey söyleyin şikayetimi ilgili her yere yazacağım yetkili bir kişinin kalıcı kesin çözümü için dönüşünüzü rica ederim.

12 Eylül 2023 14:03

Merhaba Arçelik buzdolabımız ikinci kez arızalandı ve değişim kararı verildi. Muadil verilen buzdolabının enerji sınıfı f olarak göründüğünden kendi bozulan buzdolabımız da a++ olduğundan değişimi önce kabul etmedim akabinde arayan ekiplerle uzun dakikalar konuştuk artık hiçbir üründe a++ üretilmediği söylendi ve ben arcelik.com.tr de a++ olarak satılan buzdolabı gördüğümü ve bunu istediğimi söyledim imkanı yok deseler de bakıp gördüler esasında arcelikin hatasını sayemde görüp web sitelerinden düzelttiler aslında sırf bu sebep bile o istediğim dolabı vermeleri müşteri memnuniyeti ve kurumsallık adına gerekiyordu yakin zamanda Eko Halı ile aynı sorunu yaşadım hakli olduğumu görüp özür mahiyetinde ücret almadıkları yetmedi bir de hediye ürün gönderdiler. Arçelik ten böyle bir özür mahiyeti görmedim ki sorun değil ben para kısmına hiç takılmam sadece Arçelik diyoruz ya hani onu görmek istedim ve üzerine ücret ödeyip bahsettiğim dolabı istedik göndermeleri için 12.09.2023 11:00 ile 13:00 arasına 5 gün önceden randevu oluşturduk. Ve ben Vardiyalı olarak a Haber de çalışıyorum çalışma saatlerim sürekli değişiyor bu sebep ile bahsi gecen tarihe kendimi ayarladım 5 gün önce belirledik nihayetinde gün ve saati. Ve kendi ekibimde çalışan 4 kisinin de çalışma saatlerini etkiledi bu durum ki olabilir problem yok. Teslimden bir gün önce bir numara yazdı buzdolabını 15:00 17:00 arasına ya da bir gün sonraya getireceğiz diye. Durumu anlattım ben 5 gün önceden gün ayarladım ve 4 kisinin daha çalışma saatini değiştirdim buzdolabı gelecek diye. O sebep ile verdiğiniz randevu günü ve saatinde getirmeniz gerekiyor is planımı ayarladım diye ısrarla söyledim sürekli saat ve gün pazarlığı yapıldı baktım olmuyor WhatsApp numarasından sıkıntımı paylaştım ama sürekli aynı cevaplar sizinle servis iletişime geçecek diyorlar servisteki arkadaş WhatsApp'tan yazıyor araç arızalı gibi bir şey söyledi dedim ki koca Arçelik böyle durumlar için bir b planı yapamıyor mu vardiyalı çalışıyorum ve sırf 5 gün önceden belirledim ki çalışma saatimi değiştireyim ama yok duvarla konuşuruz gibi ne dediysem servis sizinle iletişime geçecek ya diyorum ki bakin ben 5 gün önceden ayarlayabiliyprum sizin araç tamiriniz benimle birlikte 4 kişiyi daha etkiliyor urunu söylediğiniz saatte teslim edin. Çok ciddiyim Vestel'i arasam konuşsam düzgünce yönlendirir yardımcı olurlardı beyefendi bizi değil Arçelik’i aramanız gerekiyor diye. Sürekli WhatsApp'tan konuştuk ama sadece ben derdimi anlattım o kadar

04 Eylül 2023 16:17 (Şikayetten 15 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
07 Aralık 2023 23:57

Beren sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 13:24

Suleyman
02 Ağustos 2024 19:47

16 Aralık 2023 15:10
Arçelik Buzdolabı 4 Yıldır Devam Eden Sorun
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
02 Eylül 2024 21:23