Mavi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 23:33

07 Kasım 2024 10:00

Arçelik'ten aldığım bir buzdolabı gün geçtikçe sürekli rengi değişmeye kararmaya başladı servis geldi kapaklar değişebilir dedi ben kendim. Kabul etmedim incelendi gelen rapor yazısı " kapaklar değişebilir diğer kısımlarda boya akmasının kullanıma engel değildir diye raporu çıktı. "nasıl komik bir cevap müşterisi ile dalağa gecen ürünün arkasında durmayan rezlaet bir firma sakın buradan hiçbir ürün almayın beni 1 aydır oyalıyorlar sonuç yok

23 Ekim 2024 09:20

Temmuz ayında Trabzon Forum Ar Plaza'dan Arçelik marka 570476MG buzdolabı aldım. 3 ay sonra buzdolabının kapakları ve yan gövdelerinde nokta nokta boyalar atmaya ve renk değişikliği oluşmaya başladı. Her geçen gün bu renk değişikliği devam etmektedir. Arçelik servisini çağırdık, geldiler ve fotoğraflar çektiler. 2 saat sonra tarafıma dönüş yapıldı. Buzdolabı kapaklarını değiştirebileceklerini, ancak yan gövdedeki boya değişikliğinin kullanımına engel olmadığına karar verildiğini söylediler. Bu nasıl bir cevaptır? O zaman kapaklar da kullanıma engel değilse, neden değiştiriyorsunuz? Boyasız getirseydiniz, buzdolabını boyasız kullanmak da engel olmazdı. Birçok markadan birçok ürünüm var ama Arçelik kadar ürününe sahip çıkmayan, müşteri ile dalga geçen bir firma görmedim. Ürünün arkasında durmayan bir firmadır. Arkasında durmayan servis, müşterinin zekası ile dalga geçen ve kesinlikle ürün satış sonrası servis desteği olmayan bir firmadır. CRM uzmanı olarak her gün müşteri kaybetmeniz için elimden geleni yapacağım. Yaptığınız kötü satış sonrası desteği herkese anlatacağım ve Arçelik markasının aslında kötü bir firma olduğunu ispatlamak için elimden geleni yapacağım. Sizlere bir müşterinin memnuniyetsizliği karşısında kaç bin müşteri kaybedeceğinizi göstereceğim. Satış sonrası destek kısmı sıfır olan, işini bilmeyen, müşteri ile dalga geçen bir mühendis ve ekip ile karşı karşıya kalırsınız. Arçelik pişmanlıktır. 48 saat içinde sizlere geri dönüş yapacağız. Mukakak çözüm ileteceğiz diyen Arçelik firması 10 gün oldu ne arayan ne soran var ve dolap her tarafından boyası atmaya devam ediyor. Eğer bu işi yapamıyorsanız ürününüz arkasında duramıyorsanız kapatın çekilin piyasadan aksi takdirde ben her geçen günde sizleri kötüleyerek sağlıyorum. Evlenecek 5 arkadaşımın da Arçelik mağazasına ürün bakmaya bile gelmediklerini bildirmek isterim. Onlarda kendi çevresine Arçelik in ne kadar kötü berbat firma olduğunu da anlattığını söylememe gerek yok herhalde. Kalite yönetim uzmanı olarak tüm haklarımı kullanarak sizin ne kadar kalitesiz olduğunuzu herkese ispatlayacağım.

Ek
Ek
15 Ekim 2024 11:07 (Şikayetten 11 saat sonra)
21 Ekim 2024 08:14
Arçelik Buzdolabında Renk Değişikliği Ve Yetersiz Servis Desteği

Size kısa süre içinde muhakkak dönüş yapılacak büyük ihtimal yarin geri dönüş olacaktır denilip kimse tarafından bilgilendirilmedim üstelik hala dolabımda renk degiskliği devam ediyor bu da yeni oluşan akmalar. Herkes için zaman çok önemlidir ürünün arkasında durmayan üstelik çalıştırdığı personellerin bunlar kullanıma engel değildir raporu çıkan Arçelik markası pişmanlıktır. Her gecen sene kalitesini kaybeden bir marka var. Bu markayı alıp da kendinize eziyet etmeyin

07 Kasım 2024 10:05

Biraz önce aradılar bu zamana kadar kapak değiştirelim diğer taraflar kullanıma engel değil diye rapor çıkaran firma simdi kullanıcı hatası ücret ile değişiklik yapabilirlermiş neden bu kadar kötü bir firma olduğunuzu biliyorduk ama bu kadar kotu ürünün arkasında durmayan müşterisini duymayan bir firma olduğunuzu da ispatladiniz. Bu mesajı okuyan herkese kesinlikle Arçelik'ten hiçbir ürününe yaklaşmayın eski kalitesi yok üstelik müşterisini de umursamıyor paranızı yazık tüm. Yasal. Hakkımı kullanıp ürünün şikayetini sunacağım

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 07:18
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Renk Soyulması

15 Nisan 2024 15:46