Feyza sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:46

On bir ay önce aldığım Arçelik marka 570463 MB model beyaz renkli No Frost buzdolabının iç tarafında soyulma meydana geldi. Ancak Arçelik servisi, eğer buzdolabı kapağında soyulma meydana gelmiş olsaydı, kapağın değişiminin mümkün olduğunu; ancak buzdolabının iç tarafında olduğu için parça değişiminin ya da yeni buzdolabının temininin sağlanamayacağını, bunun yerine iki yıllık ek garanti verebileceklerini söylediler. Ben üç yıl garantili aldığım on bir aylık buzdolabımda benden kaynaklanmayan renk atmasını kabul etmiyorum. Birkaç ay sonra renk atan yerin paslanacağını düşünüyorum. Yeni bir buzdolabının tarafıma temin edilmesini istiyorum. Ürününüzün arkasında durarak sorunlu ürünleri yenisiyle değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bunun yerine bana iki yıllık ek garanti teklif ediyorsunuz. Bu durum, sorunun benden kaynaklanmadığını gösteriyor. Ayrıca bana bu durumun kullanıma engel olmadığını söylediler. On bir ay olmuş ve renk atıyor, iki ay sonra paslanacak veya daha fazla renk atması meydana gelecek. Bundan sonra ne olacak? Asla kabul etmiyorum ve değişim talep ediyorum.

20 Nisan 2024 11:42

On bir ay önce aldığım Arçelik marka 570463 MB model beyaz renkli No Frost buzdolabının iç tarafında soyulma meydana geldi ve soyulmanın meydana geldiği yerin iç tarafındaki paslanmalar da mevcut Ancak Arçelik servisi, eğer buzdolabı kapağında soyulma meydana gelmiş olsaydı, kapağın değişiminin mümkün olduğunu; ancak buzdolabının iç tarafında olduğu için parça değişiminin ya da yeni buzdolabının temininin sağlanamayacağını, bunun yerine iki yıllık ek garanti verebileceklerini söylediler. Ben üç yıl garantili aldığım on bir aylık buzdolabımda benden kaynaklanmayan renk atmasını kabul etmiyorum. Birkaç ay sonra renk atan yerin paslanacağını düşünüyorum. Yeni bir buzdolabının tarafıma temin edilmesini istiyorum. Ürününüzün arkasında durarak sorunlu ürünleri yenisiyle değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bunun yerine bana iki yıllık ek garanti teklif ediyorsunuz. Bu durum, sorunun benden kaynaklanmadığını gösteriyor. Ayrıca bana bu durumun kullanıma engel olmadığını söylediler. On bir ay olmuş ve renk atıyor, iki ay sonra paslanacak veya daha fazla renk atması meydana gelecek. Bundan sonra ne olacak? Asla kabul etmiyorum ve değişim talep ediyorum.

Ek
15 Nisan 2024 16:55 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Nisan 2024 14:59

Aradılar tekrar kayıt açıldı ve cevap red. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

17 Nisan 2024 16:11

Kullanıma engel değilmiş o zaman vuruk, kırık, çizik, boyası atmış ürünleri satın bizde alalım. Böyle bir şey görmedim. Kapağında boya atsaydı nasıl değiştiriyordunuz o zaman kullanıma engel mi oluyordu böyle bir bahane yok olamaz.

17 Nisan 2024 16:22

Koca firma hatasını kabul edip yenisiyle değiştirmiyor. Ben rengini attırmadım üstelik kapakta olsa değişim olacaktı. Dolabın iç alt tarafında olduğu için ve parça değişemeyeceği için yeni dolap vermemek için red ve kullanıma engel değil cevabı veriyorsunuz. Kullanıma engel olmayan boyası atık ürün satın o zaman bizde onlardan alalım nasıl olsa hatanızı kabul edip telafi etmiyorsunuz

20 Nisan 2024 11:39
Arçelik Buzdolabı Renk Soyulması

İç tarafındaki paslanmalar görselde gözükmekte ama kullanıma engel değilmiş bize ayıplı mallarınızı satıp bizi mağdur ediyorsunuz on bir aylık bir buzdolabının rengi mi atar paslanır mı ya

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tamir Edilemeyen Buzdolabı

22 Temmuz 2024 18:42
Mavi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 23:33
Arçelik Buzdolabında Renk Değişikliği Ve Yetersiz Servis Desteği
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 07:18

19 Eylül 2024 20:18