05 Mayıs 2023 11:59

2006 yılında satın aldığım, 5845nfy model buzdolabım e4 arızası vermeye başlayınca servis talep ettim. Gelen elemanınız, buzluk bölmesindeki ısıtıcı rezistansının bozulduğunu ancak, bu parçanın değişmediğini yeni bir buzdolabı ile değişmesi gerektiğini söyledi. Tarafınızdan 583630 model için önce 12.130 TL, sonra 11.120 TL fiyat teklif ettiniz. Ben bu teklifleri kabul etmedim. Eski Arçelik servis çalışanı bir arkadaşım, rezistansın sağlam olduğunu "bd01ar05 buzdolabı sensör uyumlu -adaptable (Arçelik parça kodu 4216603865) ile bd0142 buzdolabı bimetal termostat (Arçelik parça kodu 4328840485) " parçaları değiştirdi. Dolabım şu anda çalışıyor. Size inansaydım şimdi bu dolabı çöpe atmış yeni bir dolap almış olacaktım. Beni aldattılar. Aylarca dolapsız kaldım ve mağdur oldum.

Tamer
Tamer

Merhabalar bu parçalar Arçelik denmiş buldunuz bu parçalar değişince E4 arıza çözüm olduğu tekrar arıza vermedımı

Fikret sonuçtan çok memnun

Garanti Kapsamındaki Arçelik Buzdolabında Sürekli Gıda Bozulması Ve Çözüm Eksikliği

Fikret
29 Eylül 2025 20:50
garanti-kapsamindaki-arcelik-buzdolabinda-surekli-gida-bozulmasi-ve-cozum-eksikligi-7.jpg
garanti-kapsamindaki-arcelik-buzdolabinda-surekli-gida-bozulmasi-ve-cozum-eksikligi-6.jpg
garanti-kapsamindaki-arcelik-buzdolabinda-surekli-gida-bozulmasi-ve-cozum-eksikligi-4.jpg
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabım Soğutmuyor, Servis Üretim Yılıyla Garanti Süresini Yanlış Uyguluyor

12 Ocak 15:59
Ergun sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Kronik Kompresör Arızası Ve Tekrarlayan Mağduriyet

29 Ekim 2025 19:53