Arçelik Buzdolabı Kapak Yönü Değişimi

İlknur
29 Kasım 2023 14:55

Arçelik servisinden yeni aldığım buzdolabını kurmaya geldiler kapak yönünü değiştirmeyi istemiştim fakat yanlarında montaj için gerekli malzeme yoktu, sizin 6 ay içinde bir kez değiştirme hakkınız var diyerek o an yapmasak da olabileceğini söyledi. Sonrasında servise konu ile alakalı talepte bulundum sadece bir ay içinde değişim yapabileceğimi söylediler bu konuyla alakalı mağduriyet yaşadım, müşteri temsilcisine konuyla alakalı yardımcı olmalarını talep ettim fakat yardımcı olmadı. Servis için gelenlerin hatası yüzünden mağduriyet yaşıyorum ve çözüm bulmuyorsunuz. Arçelik'ten bunu hiç beklemezdim. Servisine ve kalitesine güvenerek tüm beyaz eşya, küçük ev aletleri dahil olmak üzere tüm eşyalarımda Arçelik'i tercih etmeme bu yaklaşımları hiç olmadı. Konuyla alakalı en kısa sürede çözüm bekliyorum.

29 Kasım 2023 18:22 (Şikayetten 3 saat sonra)

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma

Özcan
16 Ağustos 2024 10:38
Hakan sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 18:04
"Ürünümde fabrikasyon bir hata olduğu ve ürünün değişim yapılacağı söylendi. Sürecin başından sonuna kadar gayet ilgili ve hoşgörülü olan Arçelik markasına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Profesyonel Yetkili servis anlayışı budur 🙏"
Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru