Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı 5 Yılda Çöp Olması

Arçelik Buzdolabı 5 Yılda Çöp Olması
05 Temmuz 2024 12:38

5 yıllık Arçelik buzdolabım servisin deyimiyle çöp olmuş gaz kaçağı varmış dolabımda bunu çöpe atabilirsiniz dedi servis. Aldıktan 4 ay sonra da aynı arızayı vermişti soğutmama problemi vardı o zaman değişim ya da iade talep etmiştim kabul etmemişlerdi bozulan ürünler için de servis üstüne 1 bardak su (? ) için demişti. Aradan 5 yıl geçti. Koca dolap çöp oldu. Tamire bile mümkün değilmiş. Bize 16.000 TL verin. Size başka dolap verelim diyorlar simdi de. Demek ki bana sattıkları ürün üretim hatalı ayıplı bir ürün. Üstelik çöp atın dedikleri eski dolabımı da ısrarla geri istiyorlar. Eski dolabı vermezsen başka dolap vermeyiz diyorlar. Madem çöp olmuş bırakın ben atayım diyorum kesinlikle kabul etmiyorlar. Bu hatayı telafi etmek değil aynı ürün üzerinden 2. Kez para kazanmaktır. 5 yılda tamir bile edilemeyecek bir dolabı nasıl üretmeyi başardınız? Her şeyim 2. Kez bozuldu ve çöpe gitti. Arçelik kesinlikle büyük pişmanlık tek yapmak istedikleri para tahsilatı.

05 Temmuz 2024 16:52 (Şikayetten 4 saat sonra)

Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Neriman
14 Mayıs 2024 12:55
Ayten sonuçtan çok memnun

Ayten
10 Kasım 2024 17:07
"Bizimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ürününüzün arkasında durduğunuz için de çok memnunum"

Sertaç
18 Temmuz 2024 13:09