17 Temmuz 2023 23:20

Arçelik Bulaşık makinem yandı ve İstanbul itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yıllardır kullanmış olduğumuz bulaşık makinesi çalışır vaziyetteyken bir anda alevlendi ve evi duman sardı. Bulaşık makinesi kullanılamaz hale geldi. Gerek maddi gerekse manevi anlamda ciddi bir mağduriyet yaşadık. Evde kimse olmasaydı bina komple yanabilirdi. İşin manevi boyutu bir yana dursun en azından maddi yönden yaşadığımız bu sıkıntının Arçelik tarafından giderilmesini temenni ve talep ediyoruz. Yıllardır kullandığımız ve de çevremize önerdiğimiz ürünlerinizden sonra bu yaşanan mağduriyeti gidereceğinizi umuyoruz. 17.07.2023(Bugün) gerçeklesen bir yangına sebep olundu ve itfaiye ekipleriyle söndürüldü, itfaiye raporları da mevcut.

20 Temmuz 2023 15:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Yangın Çıkardı!

Muhammed
08 Aralık 2023 15:32
Arçelik Bulaşık Makinesi Yangın Çıkardı!
Tolga sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 00:36
"Yaşadığımız elim olayın ardından geçen yaklaşık 1 aylık inceleme ve değerlendirme sonrası Arçelik a. Ş. Mühendisleri tarafından bulaşık makinemizin değiştirilmesine karar verilmesi bizim tarafımızda memnuniyet verici oldu. Bunun için öncelikle ilgili ve hassas yaklaşımlarından ötürü Arçelik yetkililerine ve mühendislerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yetkili servisten beklediğimiz hassasiyeti göremesek te Arçelik Genel Md. Lüğü Müşteri Memnuniyet Merkezinden sık sık işlemin ne aşamada olduğu ile alakalı olarak bilgilendirme çağrıları aldım. Bu bize verilen değerin ve samimi yaklaşımın bir göstergesiydi. Bugün 03 Haziran 2024 itibariyle yenilenen makinemiz yetkili servis tarafından kurulumu yapılarak teslim edildi. Tekrar teşekkürler Arçelik."

07 Temmuz 2023 20:10
Seda sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 00:04
Huriye sonuçtan hiç memnun değil

Huriye
24 Ocak 2024 11:45