Arçelik Bulaşık Makinesi Servis Sorunu

İsmail
15 Şubat 2024 10:58

9 Ocak 2024 tarihinde, bulaşık makinesinin tabanında yıkama esnasında su biriktiği ve bir miktar suyun taştığı gerekçesiyle servis çağırdım. Arçelik servisi geldi ve makinenin içine çöp kaçtığını, çöpün kendi kendine çıktığını söyleyerek ayrıldı. Ertesi yıkamada makine haznesinde tekrar su biriktiği için yeniden servis çağırdım. Bu sefer makine kapak contasını değiştirdiler. Servis ayrıldıktan sonra makineyi tekrar çalıştırdığımda aynı problem devam etti. Üçüncü servis talebimde, makinenin iç kısmından bir parça değiştireceklerini belirterek bulaşık makinesini servise götürdüler. Birkaç gün sonra, 5 Şubat 2024 tarihinde makinem teslim edildi. Servis aceleyle makineyi kurdu ve ayrıldı. Arkalarından makineyi boş olarak çalıştırmak istediğimde makine çalışmadı. Yine servis çağırdım ve gelen diğer servis elemanı, makinenin nakliye esnasında sıkıntı yaşadığını ve tamir ettiğini, sorunun olmadığını söyledi. Şu anda bulaşık makinemi doldurduğumda makine kapağı kapanmayabiliyor. 5 Şubattan beri Arçelik ana servis hattını arıyorum, servisin beni arayacağını söylüyorlar fakat hiçbir arama gelmedi, servis de gelmedi. Bugün, 15 Şubat 2024 tarihinde, Arçelik müşteri hizmetlerini üçüncü kez arayarak makine değişimi talebinde bulundum. Ancak yetkililer böyle bir talepte bulunmadığımı ifade ediyorlar. Durum gerçekten şaka gibi.

15 Şubat 2024 15:29 (Şikayetten 4 saat sonra)

Hammit sonuçtan memnun

Hammit
23 Şubat 2024 15:34

16 Kasım 2023 17:01
Arçelik Yetkili Servis Makinemizi Haşat Etti
Arçelik Yetkili Servis Makinemizi Haşat Etti
Seda sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 00:04
Hazel sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2023 17:12
"Ürün tamir edildi teşekkürler"
Alper sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 17:29
Arçelik Kategorileri