Halil sonuçtan memnun

Arçelik Ayıplı Mal Satıp Arkasında Durmuyor

11 Haziran 2023 23:30
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

2 ay önce bayiden sıfır almış olduğum Arçelik marka çamaşır makinesi bana kafayı yedirtti. Ben yeni makine niye aldım, eski makinem bozulunca yenisini alım, tamir işi ile uğraşmak istemiyorum dedim, gittim sıfır makine aldım, geldiği günden beri sorun yaşıyorum. Kaç defa servisi aradım, her defasında bir şeyler uyduruyorlar. Yok link attık, yok kapağı açın, yok arkasına bakın. Zorla servis çağrısı açtırdım, randevu saati 11.06.2023 saat 16.00-18.00 arası olmasına rağmen ben işteyim, adam beni saat 13.45'te arıyor abi ben kapıdayım, ya kardeşim herkesin işi gücü var niye saatinizde gelmiyorsunuz. Sonra mesaj atıyorlar müşteri evde bulunmadı diye, siz önce saatinizde gelmeyi öğrenin, böyle kötü bir servis görmedim. Böyle kötü bir ürün görmedim, malınızın arkasında durun. Makine 2 aylık kardeşim, bu makine ayıplı fabrika hatası, anlayın artık. Geldiği günden beri sıkma yaparken içinde su bırakıyor. Sıkma yapmıyor (her zaman değil, canı isterse sıkıyor) ve sıfır makinenin kapağın altından köpük su akıyor. Ben niye 10 bin verip sıkıntı yaşıyorum acaba işinizi düzgün yapın. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Bir daha Arçelik mi? Asla, asla, asla. Geçen sene bulaşık makinesi Arçelik aldım, 1 yılda çürüme giriyor. Yazık verdiğimiz paralara.

12 Haziran 2023 14:28 (Şikayetten 14 saat sonra)
12 Haziran 2023 17:45

Servis geldi bilgilendirme yaptı ikna oldum akabinde sorunun devam edip etmeyeceğini kontrol edeceğiz inşallah sıkıntı giderilmiştir

25 Kasım 2023 15:26

Teşekkürler

Nurten
26 Eylül 2023 09:17
Arçelik Çamaşır Makinesi Çamaşırları Yırtıyor
Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Tuncer
16 Temmuz 2024 17:58

04 Eylül 2024 11:09
Fetli sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 18:05
Eda sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 09:02

Arçelik Kategorileri