Arçelik Ankastre Fırın Sorunu Ve Çözüm Sürecindeki Zorluklar

Hakkı
09 Eylül 2024 15:39

Arçelik ankastre fırınımız ısıtmıyor. Bununla ilgili defalarca servis gelmesine ve kontrol yapılmasına rağmen ya kayıt kapatıldı, ya da sizi arayacağız denildi aranmadı. Şu anda da 1 sene geçti ve garantisi bittiği için her nasılsa bir anda sorunun kaynağı bulundu, yedek parçalar getirtildi, ücret talep ediliyor. İlkinde arkadaş geldi. Isıtmadığını söyledik, fırın termometresiyle fırının termostatı aynı değil dedik ve balık iki saatte pişiyor dedik. Eliyle ızgarayı kontrol etti ve termometre bizi ilgilendirmez şeklinde aşırı bilimsel yaklaştı. Daha sonra termostat değişikliği için başvurdu.

İkinci seferinde kimse bizi aramadı yine biz aradık arkadaş geldi baktı, aynı yer olduğunu görünce tekrar termostat siparişi verdi gitti. Üçüncüde geldi. Termostatı değiştirdi ancak sorun çözülmedi, ızgaradan olabilir. Değiştiririz dedi gitti gelmedi. Dördüncü seferde başka arkadaş geldi ve sizi yönlendireceğim dedi gitti. Beşincide aynı bilimsel kimlik geldi. Izgara değişimine gerek yok bir pişirim testi yapalım gün belirleyin dedi. Altıncıda pişirim testine gelecekleri gün yine aynı arkadaş geldi, yanlışlıkla servis kaydı açmışlar yönlendireceğim dedi.

Yedincide pişirim için gün aldık, gelmeye yakın saatte aradı ve siz pişirin ben geliyorum dedi. Geldi pişirdiğimiz keke baktı fotoğraf çekti, fabrikaya yönlendiriyorum dedi. Ya fırını alırız, ya da burada işlem yaparız cevaba göre dedi gitti. Bize bilgi vereceklerdi yine gelen giden olmadı. Sekizincide aradık bu sefer farklı servis yönlendirdiler, gelen arkadaş garantinin bittiğini ve ücretli destek olabileceğini söyledi.

Hatalı olması muhtemel 4 parçayı işaretledi gitti. Dokuzuncuda durumu anlatarak yaklaşık 8-9 aydır bu sürecin sürdüğünü garantinin bitmiş olması ve ücret ödeme konusunda güvenimizin kalmadığını anlattık. Sorun ücret değil bu yanıltıcı gibi tavır olduğunu ilettik. Onuncuda gelmediler bile... Randevu günü bir mesaj aldık, bilimsel arkadaş Allah tarafından gelen vahiy ile daha fırına bakmadan 3 tane parça sipariş etmiş

ve bizden 3400 TL gibi bir ücret talep ediyorlar. Müşteri hizmetlerini aradık istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, dava açın isterseniz diyen bir kadın. Arçelik satıldı da bizim mi haberimiz yok? Yoksa bu muhatap olduğumuz kişiler Arçelik çalışanı mı değil? Hala büyük harfle yazıyorum ismini de bir özelliği kalmamış belli ki. Mahkemede görüşürüz artık. Klimanın hikayesini yazmıyorum bile yoruldum.

09 Eylül 2024 17:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 00:54

Hatice
30 Aralık 2024 11:50
Esra sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 22:52
Mustafa sonuçtan çok memnun

12 Mart 2025 21:20
"Şikayete kadar berbat bir süreç geçti ancak şikayet sonrası Arçelik çok çabuk ve profesyonel aksiyon alarak yeni fırın gönderdi. Teşekkürler..."
Arçelik Kategorileri