Hilal sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 23:46

Henüz taksiti bile bitmemiş birkaç aylık ankastre fırının gösterge panelinde aşınmalar oldu. Cam değil, mika gibi bir şeyden yapılmış sanırım. Silinirken ve dokunulduğunda hemen tahriş ve aşınmalar oluşmakta. Ürünleri titizlikle kullanan biri olarak, daha ne kadar dikkatli kullanabilirim? Neden dayanıklı bir malzeme kullanılmıyor? Dışarıdan gelen her türlü etkiye daha dayanıklı bir malzemeden yapılması gerekmez mi? Lütfen yetkililer ilgilensin.

21 Mayıs 2024 22:26

7-8 aylık ve taksiti yeni bitmiş fırınımın ön panel saat göstergesi kısmında aşırı derecede çizikler ve aşınma oldu oturup bilerek yapsam bu hale gelmezdi sanırım ve servis garanti kapsamına girmediğini ücret karşılığında parça değişimi yapılması gerektiğini söylüyor

20 Mayıs 2024 23:09

Fırın ön panel saat panelinde çizikler oluştu pamuklu bez ile sildiğim halde ve bunu servis kullanıcı hatası diyerek parça değişiminin ücretli olduğunu garantiye girmediğini söyledi oturup elime bir şey alıp çizsem bu kadar zarar veremezdim herhalde şu hale bakar mısınız Arçelik bunu mika ucuz bir malzemeden üretirken bunu göz önünde bulundursaydı o benim sorunum değil daha taksiti yeni bitti bu fırının 6-7 aylık

16 Mayıs 2024 20:23

Ankastre fırının saat gösterge panelinde oluşan çiziklerden dolayı kullanıcı hatası denerek 6-7 aylık daha taksiti bu ay biten fırının ücretsiz parça değişimi yapılmıyor hepi topu fırını 4-5 kere kullandım bölge onay vermiyor ücretsiz parça değişimin için pardon da bu ürün bana Arçelik tarafından hediye bedava verilmedi 13 bin liralık fırının garantisinden bu zamanlarda faydalanmiyicaksam ne zaman faydalanicam söyler misiniz

14 Mayıs 2024 14:55

Aman diyeyim uzak durun Arçelik'ten en ufak bir şey de bölge mühendisleri kararları doğrultusunda hareket ediyorlar onlar en ufak bir parça değişimini bile kullanıcı hatası adı altında müşteriye yüklüyorlar her şeyi ücretli değişim talebinde bulunuyorlar verdikleri garanti hikaye yani ben ve benim. Gibiler yandı sizler yanmayın uzak durun bu markadan

09 Mayıs 2024 13:21 (Şikayetten 13 saat sonra)
13 Mayıs 2024 21:42

Kimdir bu bölge sorumlusu kendi kafasına göre hareket ediyor eğer parça değişimi olursa sorun tekrar edermiş bu nasıl bir cehaletdir aymazlıktır servisinden servisten gelen elemanınından herkes ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylüyor Arçelik bu fırını bedava veya hediye vermedi parasıyla aldık madem bu kadar basit üretim yapıyorsunuz garantisi verdiğiniz ürünlerinde parça değişimi v. S talepleri yerine getirin müşterinin sırtına binmekten vazgeçin

15 Mayıs 2024 19:09

Müşteriye garantisi olan bir ürünün parça değişimini kullanıcı hatası adı altında müşteriyi kandırmaktan ücretini Müşteriye yıkmaktan vazgeçin babam emekli benim zaten şu an buna durumum müsait olsa ücretini öder yaptırırım taksiti bile bu ay bitti

21 Mayıs 2024 13:25

Nasıl bir firmadır bu telefon ile arayan kisiler nasıl bir konuşma tarzları var müşteriyle çözüm odaklı yok bunlarda kendi dediklerini müşteriye empoze etme derdindeler

21 Mayıs 2024 14:57

...

22 Mayıs 2024 21:28

Tüketici Mahkemesi'ne başvurup ürünün iadesini veya başka bir model ile değişimini talep. Edeceğim 2 yıla kadar tüketicinin böyle bir hakkı var nişanlım avukat benim gerekli prosedürleri o daha iyi biliyor gerekeni yapacak parça değişimini kullanıcı hatası diyerek müşteriye yıkan bir firma daha çok zarar edecektir

18 Ocak 2025 16:40

Arçelik ankastre fırın AFM340 modelinin ön panelinde çizikler ve aşınmalar oluştu. Henüz 2 yıl bile olmadı. Ücretsiz parça değişimi için başvurduk ancak kabul edilmedi. Madem her şeyi kullanıcı hatası diyerek müşterinin üstüne yıkacaksınız, neden garanti veriyorsunuz? Zaten kalitesiz üretim yapıyorsunuz. Bir sorun olduğunda da arkasında durmuyorsunuz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 15:53
Arçelik Ankastre Fırın Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 12:30

Arçelik Ankastre Fırın Şikayet

19 Mart 2024 12:17
İrem sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 19:00
İlyas sonuçtan çok memnun

Arçelik 9623 Mdı Ankastre Fırın

İlyas
24 Nisan 2024 23:11
"Garantisi bitmiş olmasına rağmen ürünün arkasında durup patlayan camı değiştirdiğiniz ve bizi mağdur etmediğiniz için size ve bütün çözüm odaklı çalışan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim"
Arçelik 9623 Mdı Ankastre Fırın
Arçelik Kategorileri